Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Petplan ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.32
7.32 0 10
9 reviews
100% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-03-28 08:29:00
1 jaren geleden
10 10 0
Wij moesten met Dickie (hond) naar de arts en alles is gelukkig weer goed gekomen. Alles hebben we vergoed gekregen dus top Petplan
Rapporteren
2016-06-26 13:04:09
3 jaren geleden
7 10 0
Wij hadden een hand welke we bij Petplan hadden verzekerd welke al wat mankeerde aan zijn oog. Het is dan ook logisch dat hiervoor niks uitgekeerd word. Nu kreeg onze hond naast het probleem met zijn oog ook een ontstekening aan zijn pootje. BIj het indienen kregen we van Petplan te horen dat dit niet vergoed werd. Ik was hier natuurlijk totaal niet over te spreken en heb direct gebeld. Inmiddels is alles nu besproken en bleek dat de factuur van de dierenarts niet duidelijk genoeg was waardoor het leek of de ontstekingsremmers voor zijn oog was. Inmiddels is alles goed geregeld en hebben we het bedrag alsnog vergoed gekregen.
Rapporteren
2016-06-08 13:22:07
3 jaren geleden
9 10 0
Vroeger kon ik gewoon declareren via de dierenarts. Tegenwoordig moet ik dit nu zelf doen wat toch wel wat tijd kost. Gelukkig heb ik sinds een week nu de app wat het een stuk gemakkelijk maakt!
Rapporteren
2016-06-01 13:02:39
3 jaren geleden
10 10 0
De declaratie is netjes afgehandeld binnen de tijd wat hier voor staat. Duidelijk communicatie!
Rapporteren
2014-10-18 19:04:16
5 jaren geleden
7 10 0
De dierenverzekering van Petplan is goed. Het pakket voor mijn hondje dekt de meeste behandelingen en ziektes en dat is heel prettig. De prijs is er wel naar maar je geeft jezelf toch ook graag een goede ziektekostenverzekering dus waarom je huisdier niet.
Rapporteren
2014-03-29 11:05:27
5 jaren geleden
10 10 0
Via via werd ik gewezen op het verzekeren van mijn huisdier. Daar had ik nog nooit over nagedacht. En bij navraag bleek Petplan de beste aanbieder te zijn. Ik heb vervolgens een verzekering voor mijn Labrador afgesloten. 2 Jaar later kreeg mijn Labrador serieuze problemen met zijn gezondheid, maar alles was gedekt en dat scheelde me veel geld. En het belangrijkste was dat mijn hond gewoon de beste verzorging kreeg en er helemaal weer bovenop is gekomen. Alles was snel geregeld en prima afgehandeld door Petplan.
Rapporteren
2014-03-03 20:19:00
5 jaren geleden
8 10 0
Als je veel om dieren geeft zoals ik en mijn man doen, dan wil je graag je beste vriend in huis verzekeren. We hebben diverse katten en ik zou niet weten wat ik zou moeten doen zonder ze.

Een kattenverzekering lijkt overbodig en voor sommige mensen maar raar. Maar dat geld niet voor mij. Mensen willen ook dat hun kinderen goed verzekerd zijn, en waarom dan niet je huisdier.

Petplan is een verzekeraar waar zelf dierenartsen werken en je merkt gewoon dat ze dezelfde passie en betrokkenheid hebben met dieren. Ik ben erg tevreden en een gelukkige klant.
Rapporteren
2014-02-27 22:15:51
5 jaren geleden
10 10 0
Tijdje geleden had mijn kat een aanrijding gehad. Dankzij de goede dekking van de Petplan verzekering werden alle kosten gedekt en is mijn kat weer helemaal hersteld en zit ik niet met een dikke rekening.

Mijn kat is heel belangrijk voor me en ik zou niet weten als er wat mee zou gebeuren. Een goede verzekering is gewoon heel belangrijk en zou het willen verplichten.

Petplan is een goede verzekering en je merkt dat de mensen achter deze verzekering zelf echte dierenliefhebbers zijn.
Rapporteren
2014-02-26 10:42:50
5 jaren geleden
9 10 0
Ik heb 3 katten verzekerd bij Petplan en je weet pas wat je aan Petplan hebt op het moment dat je ze nodig hebt. Een van mijn katten kreeg een ernstige kwaal aan zijn hart en daarvoor moest ik dure medicijnen aanschaffen om hem levende te houden. Petplan vergoed deze medicijnen altijd netjes waardoor mijn "Boris" nog steeds kan rondlopen op deze aardbol. Ik kan petplan dan ook niet anders dan dankbaar te zijn okal weet ik dat ik betaal ervoor. Toch doen zij wat ze beloven en ben ik ze zo mega dankbaar!
Rapporteren
1

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.32
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730