Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Witgeld ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
2 reviews
100% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2014-10-26 10:04:16
6 jaren geleden
7 10 0
Op Witgeld was ik nooit gekomen als ik ze niet bij toeval tegenkwam op een vergelijkingssite. Blijkt dat die gasten best een mooi aanbod hebben voor autoverzekeringen. Omdat ze goed uit de bus kwamen heb ik de voorwaarden maar eens bekeken op de site en moet zeggen dat ze een aantrekkelijk aanbod deden. En heb dus de verzekering voor mijn auto daar afgesloten. Erg tevreden maar verander je naam want het is natuurlijk niet duidelijk zo wat jullie aanbieden.
Rapporteren
2014-10-18 21:08:46
6 jaren geleden
8 10 0
De naam Witgeld is wel verwarrend maar ze doen dus verzekeringen. Daarom was ik ook nooit bij ze uit gekomen als niet een van mijn vrienden me de tip gaf. De autoverzekeringen zijn namelijk stukken goedkoper. Bespaart zo tientjes per maand en das toch gewoon lekker. Echt een aanrader om Witgeld te checken bij het verzekeren van je auto.
Rapporteren
1
7.00
Bekijken
Beoordelen