Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Actievandedag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

5.66
5.66 0 10
22 reviews
72% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-05-24 08:42:31
10 maanden geleden
1 10 0
Let maar op als je hier produkten bestelt want je verzendkosten mag je 2 x betalen bij retour. Onvoorstelbaar in deze wereld, maar het staat netjes ergens onderaan vermeld. De kosten van artikelen zullen wel vergoed worden bij retourneren maar het kost eerst 11,90. Idioot!
Rapporteren
2017-12-10 11:50:47
1 jaren geleden
10 10 0
Ik heb zojuist gebruik gemaakt van de aanbieding 2 treinkaartjes (enkele reis) voor 23 euro. Na betaling direct een e-mail ontvangen met verzilveringscode. Ik kon de kaartjes direct bij NS bestellen. Fijn!
Rapporteren
2017-10-23 14:59:01
1 jaren geleden
10 10 0
Ik zocht goedkope treinkaartjes voor mijn vrouw voor komend weekend. Normaal koop ik die via de acties bij Blokker, Kruidvat of Spoordeelwinkel. Nu zag ik een wel heel erg mooie actie bij Actievandedag.nl namelijk 2 enkeltjes voor slechts € 10,25 per stuk! Eerlijk gezegd vertrouwde ik dit niet zo en heb ik eerst diverse forums nagelezen of dit wel betrouwbaar is. Toen ik ook positieve reacties van NS zag staan heb ik de kaartjes maar gekocht. Ik kreeg meteen de vouchers in mailbox met de codes. Deze kon ik invoeren op de website van de NS en binnen 5 minuten had ik twee e-tickets van ns.nl in mijn mailbox! Prima prijs en dus ook echt betrouwbaar!!
Rapporteren
2017-09-15 17:47:38
2 jaren geleden
5 10 0
Opgelost , één bestelling geleverd en één terugbetaald.
Rapporteren
2017-09-13 11:34:29
2 jaren geleden
1 10 0
Op 5 september eerste keer besteld en betaald Op 11 september tweede keer besteld en betaald. 05/09/2017-16,90 EURAANKOOP VIA INTERNET MET KAART NR 6703 0512 3951 8300 - DEWULF PATRICK OP 05/09 11:53 ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM REF. : 00000000000 VAL. 05-09ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM 11/09/2017-16,90 EURAANKOOP VIA INTERNET MET KAART NR 6703 0512 3951 8300 - DEWULF PATRICK OP 09/09 09:08 ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM REF. : 00000000000 VAL. 09-09ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM Zij antwoorden mij dat ze betalingen niet kunnen terugvinden! Actie van de dag houd mij aan het lijntje. Mijn advies : NOOIT IETS BESTELLEN EN ZEKER NIET OP VOORHAND BETALEN. Onze redactie hier zal bekijken wat we hier tegen kunnen doen.
Rapporteren
2017-01-06 19:17:07
2 jaren geleden
1 10 0
Ik wilde via de site actievandedag 2 nachtbrillen kopen a 9,95 per stuk excl. 5,95 verzendkosten. Ik kon er maar 1 per keer kopen dus moest ze afzonderlijk van elkaar bestellen. Heb dus 2x 15,90 euro betaald. Gisteren zijn de brillen binnengekomen en wat scherts mijn verbazing? Beide brillen zitten verpakt in 1 plastic zakje. Ik heb dus doodleuk 2x 5,95 betaald (omdat dit niet anders kon) en de voor de verzending is dus maar 1x verzendkosten betaald omdat het samen in 1 pakketje zat. Komt er dus op neer dat ik 11,90 heb betaald voor 1x verzendkosten. Waarom dan niet beide brillen apart inpakken en versturen? Dat is toch het eerlijkste? of geef 1x 5,95 retour. De klantenservice gaf geen krimp en zei dat per bestelde bril verzendkosten betaald diende te worden. Snap ik wel, indien de brillen naar afzonderlijke adressen gaan, maar nu worden ze toch samen verpakt in 1 plastic zak???????? Ik voel mij bekocht en bedrogen en enigszins opgelicht. Actievandedag is uit mijn favorietenbestand verwijderd, ik geef geen cent meer aan ze.
Rapporteren
2016-05-23 07:30:42
3 jaren geleden
1 10 0
Hierbij een copy paste van mijn laatste mail aan deze club. Even het overzicht van deze totaal mislukte communicatie tussen mij en uw bedrijf. In de eerste kolom (*) mijn berichten aan u, 1 tab verder (**) uw geautomatiseerde tegenactie, na 2 tabs (***) een feitelijke actie uwerzijds zonder oplossing. Samengevat: ik heb een order geplaatst en dezelfde dag geannuleerd omdat uit de bevestiging bleek dat de leverancier een onbetrouwbare partij is met wie ik geen zaken wil doen; dit was niet in de advertentie vermeld en de order is dus tot stand gekomen op basis van onvolledige informatie. Het pakket is tot 2 maal toe op voorhand geweigerd en door de transporteur retour geleverd aan de leverancier. Hiervoor hebben zij mij een bevestiging gestuurd en dit is aan u verzonden. Tot op heden heb ik geen fatsoenlijke reactie ontvangen en nog belangrijker, ik heb mijn geld niet terug. Ik heb ondertussen 6 referentienummers en geen geld en dat terwijl we een maand verder zijn. Mijn eis is duidelijk: ik wil per omgaande mijn geld terug, geen uitstel en excuses meer. * 23-4-16 order geplaatst ** 23-4-16 bevestiging ontvangen * 23-4-16 annulering verzonden ** 23-4-16 autoreply ontvangen nr 1060079 *** 25-4-16 antwoord over procedure * 25-4-16 herhaling annulering ** 26-4-16 autoreply ontvangen nr 1063886 * 28-4-16 weigering levering aan dpd verstuurd en bevestiging ontvangen * 29-4-16 mail gestuurd dat pakket is geweigerd en vraag waarom ik op een lopende zaak telkens een nieuw nr ontvang ** 29-4-16 autoreply ontvangen nr 1068324 * 5-5-16 mail met herhaling van al het bovenstaande met verzoek tot reactie ** 5-5-16 autoreply ontvangen nr 1075694 ** 9-5-16 automatisch excuus ontvangen voor uitblijven van reactie op een van bovenstaande berichten mijnerzijds *** 10-5-16 reactie over verzendtermijn product (????) Nr http://www.actievandedag.nl/actie-aanbieding/07-04-2016-vida-xl-partytenten? * 10-5-16 bevestiging retourzending door transporteur doorgestuurd ** 11-5-16 autoreply ontvangen Nr 1081235 ** 11-5-16 autoreply ontvangen Nr 1081594
Rapporteren
2016-05-10 09:27:46
3 jaren geleden
10 10 0
Wij zijn naar de nieuwe musical van marco borsato geweest en hij was echt prachtig. SKY is echt zo mooi met die 3d effecten dat ik echt mijn ogen heb uitgekeken. Prachtige liedjes waar Marco om bekend staat en die 3d effecten waren ook prachtig. De plekke welke wij hadden met actie van de dag waren meer dan goed te noemen.
Rapporteren
2015-12-18 15:53:48
3 jaren geleden
5 10 0
Actievandedag maakt reclame/aanbieding voor 1e rangskaarten voor het kerstgala van Wibi Soerjadi op 27 december 2015. Ondanks deze toezegging zijn de ontvangen kaartjes 2e rang en dus niet 1e rang. Bij vakantieveilingen zeggen ze in ieder geval eerlijk dat er sprake is van 2e rangs kaarten. Een verzoek aan actievandedag is daarom dan ook: Wees eerlijk in jullie nieuwsbrieven of acties. We klagen niet over de prijs van de kaartjes, die is nog steeds goed, ook voor 2e rangskaarten maar zeg dan eerlijk dat het om 2e rangskaarten gaat en niet dat iedereen 1e rangskaarten zal ontvangen. Het haalt de voorpret/lol die je hebt toch enigzins weg terwijl dat helemaal niet nodig is.
Rapporteren
2015-11-03 11:17:49
3 jaren geleden
10 10 0
Wij gaan met ze 4 naar de kerstmarkten in valkenburg en een dag daarna geneiten van het verblijf in maastricht. Heb er zoveel zin in zeker omdat we allerlei leuken dingen erbij krijgen. Ik heb een hotel geboekt van 40 euro p.n waar ik een driegangen menu bij krijg + een welkomstdrankje. Is echt onwijs leuke zeker omdat we net buiten het centrum liggen en we hierdoor ook nog een dag naar Belgie makkelijk kunnen. Ik heb het nergens goedkoper gezien
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
5.66
Bekijken
Beoordelen