Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Actievandedag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.45
4.45 0 10
30 reviews
57% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-12-05 12:22:00
4 dagen geleden
10 10 0
Meer dan 3 jaar al bestel ik bij actievandedag.nl en het bevalt me goed. Mijn bestelling wordt zo snel verwerkt en opgestuurd. En ik ben tot nu toe hartstikke blij en tevreden mee.
Rapporteren
2019-10-27 12:39:37
1 maanden geleden
2 10 0
Op 14 okt 2019 een mailtje ontvangen dat mijn bestelling is verzonden met een tracking code. 14 dagen later geeft DHL aan het pakket nog steeds niet te hebben ontvangen. Op email geen reactie. Gelukkig via paypal betaald en ga via hen mijn geld terug vragen. activandedag lijkt meer op een oplichting site.
Rapporteren
2019-08-12 17:58:50
4 maanden geleden
1 10 0
Bedrag bestelling €29,95
Bedrag retour post €17,95
Rapporteren
2019-07-31 15:14:00
4 maanden geleden
1 10 0
Abusievelijk een verkeerde voucher voor een treinkaartje gekocht. Voucher was nog niet verzilverd maar ondanks dat wil ActievandeDag zich niet houden aan het -wettelijk geregelde- retourrecht. Slechte zaak dus!
Rapporteren
2019-07-03 11:07:29
5 maanden geleden
1 10 0
Aanbod Weekendje Slagharen al voor €129

Alle data aangeklikt, goedkoopste € 219. Dag van aanbod gelijk bericht over gestuurd met vraag wanneer 't kan voor die prijs. Anderhalve week erna een standaard antwoord met een linkje naar de advertentie.
Rapporteren
2019-04-01 21:12:36
8 maanden geleden
0 10 0
Betaald en na 3 maanden alsnog niets ontvangen.
Trage mail reacties waarin je word afgescheept.
Absoluut niets kopen want je word opgelicht!
Rapporteren
2019-03-31 14:41:26
8 maanden geleden
2 10 0
Absoluut onbetrouwbaar.
Eenmaal betaald laten ze niets meer van zich horen. Voor ons een zeer frauduleuze website(firma).
Rapporteren
2019-03-27 16:31:36
9 maanden geleden
2 10 0
Al 2 maanden geleden besteld. Mails gestuurd maar geen antwoorden.
-10 score
Rapporteren
2018-05-24 08:42:31
2 jaren geleden
1 10 0
Let maar op als je hier produkten bestelt want je verzendkosten mag je 2 x betalen bij retour. Onvoorstelbaar in deze wereld, maar het staat netjes ergens onderaan vermeld. De kosten van artikelen zullen wel vergoed worden bij retourneren maar het kost eerst 11,90. Idioot!
Rapporteren
2017-12-10 11:50:47
2 jaren geleden
10 10 0
Ik heb zojuist gebruik gemaakt van de aanbieding 2 treinkaartjes (enkele reis) voor 23 euro. Na betaling direct een e-mail ontvangen met verzilveringscode. Ik kon de kaartjes direct bij NS bestellen. Fijn!
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
4.45
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730