Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Actievandedag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.30
4.30 0 10
28 reviews
57% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-08-12 17:58:50
1 maanden geleden
1 10 0
Bedrag bestelling €29,95
Bedrag retour post €17,95
Rapporteren
2019-07-31 15:14:00
2 maanden geleden
1 10 0
Abusievelijk een verkeerde voucher voor een treinkaartje gekocht. Voucher was nog niet verzilverd maar ondanks dat wil ActievandeDag zich niet houden aan het -wettelijk geregelde- retourrecht. Slechte zaak dus!
Rapporteren
2019-07-03 11:07:29
3 maanden geleden
1 10 0
Aanbod Weekendje Slagharen al voor €129

Alle data aangeklikt, goedkoopste € 219. Dag van aanbod gelijk bericht over gestuurd met vraag wanneer 't kan voor die prijs. Anderhalve week erna een standaard antwoord met een linkje naar de advertentie.
Rapporteren
2019-04-01 21:12:36
6 maanden geleden
0 10 0
Betaald en na 3 maanden alsnog niets ontvangen.
Trage mail reacties waarin je word afgescheept.
Absoluut niets kopen want je word opgelicht!
Rapporteren
2019-03-31 14:41:26
6 maanden geleden
2 10 0
Absoluut onbetrouwbaar.
Eenmaal betaald laten ze niets meer van zich horen. Voor ons een zeer frauduleuze website(firma).
Rapporteren
2019-03-27 16:31:36
6 maanden geleden
2 10 0
Al 2 maanden geleden besteld. Mails gestuurd maar geen antwoorden.
-10 score
Rapporteren
2018-05-24 08:42:31
1 jaren geleden
1 10 0
Let maar op als je hier produkten bestelt want je verzendkosten mag je 2 x betalen bij retour. Onvoorstelbaar in deze wereld, maar het staat netjes ergens onderaan vermeld. De kosten van artikelen zullen wel vergoed worden bij retourneren maar het kost eerst 11,90. Idioot!
Rapporteren
2017-12-10 11:50:47
2 jaren geleden
10 10 0
Ik heb zojuist gebruik gemaakt van de aanbieding 2 treinkaartjes (enkele reis) voor 23 euro. Na betaling direct een e-mail ontvangen met verzilveringscode. Ik kon de kaartjes direct bij NS bestellen. Fijn!
Rapporteren
2017-10-23 14:59:01
2 jaren geleden
10 10 0
Ik zocht goedkope treinkaartjes voor mijn vrouw voor komend weekend. Normaal koop ik die via de acties bij Blokker, Kruidvat of Spoordeelwinkel. Nu zag ik een wel heel erg mooie actie bij Actievandedag.nl namelijk 2 enkeltjes voor slechts € 10,25 per stuk! Eerlijk gezegd vertrouwde ik dit niet zo en heb ik eerst diverse forums nagelezen of dit wel betrouwbaar is. Toen ik ook positieve reacties van NS zag staan heb ik de kaartjes maar gekocht. Ik kreeg meteen de vouchers in mailbox met de codes. Deze kon ik invoeren op de website van de NS en binnen 5 minuten had ik twee e-tickets van ns.nl in mijn mailbox! Prima prijs en dus ook echt betrouwbaar!!
Rapporteren
2017-09-15 17:47:38
2 jaren geleden
5 10 0
Opgelost , één bestelling geleverd en één terugbetaald.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
4.30
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730