Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Albelli ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2.96
2.96 0 10
18 reviews
11% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-09-08 22:39:29
11 dagen geleden
1 10 0
Boek wordt niet geleverd op de afgesproken tijd, communiceren niet of nauwelijks over wanneer het boek wel komt. Ze hebben zes keer aangegeven dat het boek zou komen. Nog steeds geen boek. Verjaardag voorbij gegaan van degene voor wie het boek was. Wat een aanfluiting is deze service. Beter een andere zoeken.
Rapporteren
2020-05-13 17:57:43
4 maanden geleden
2 10 0
3 mei besteld, inmiddels 10 dagen verder en nog geen bericht. Op de website geven ze aan binnen een week te leveren. Super trage organisatie en hebben het intern niet op orde.
Rapporteren
2020-01-09 12:36:18
8 maanden geleden
2 10 0
Ik wilde een jaarkalender maken bij Albelli. Ik maak al jaren fotoalbums bij hen en ben daar redelijk tevreden over (kan beter, maar prijs maakt het goed). De kalender kan alleen online gemaakt worden. Tijdens het uploaden van foto's zag ik direct al dat de foto's paars, dof en onscherp werden. Mail gestuurd; geen antwoord. Nog een mail 4 werkdagen later; geen antwoord. Weer 4 werkdagen later (ze zeggen altijd binnen 3 werkdagen te antwoorden) een chat gestart; het blijkt dat in de kalender er een 'fotobewerkend' filter overheen gegooid wordt en je foto dan inderdaad dof en onscherp kan worden. Advies; je foto niet bewerken! Belachelijk. Ik bewerk mijn foto's met zorgvuldigheid en met een gecalibreerd scherm. Dat kan ik dus beter dan zo'n filter. Bovendien werd een niet bewerkte foto (ter test geupload) ook paars en dof.
Ik zal helaas de kalender elders moeten maken.
Rapporteren
2019-12-20 16:49:29
9 maanden geleden
1 10 0
8 december order geplaatst en zou op tijd, dus voor kerst geleverd worden.
Staat nog in bestelling, moet nog gedrukt worden. Vele mails, zonder resultaat.
Bestelling heeft eigenlijk geen zin meer. Kan ik bestelling nu annuleren omdat Albelli niet waar kan maken wat ze belooft en zal wel problemen geven met terug betalen. Wij wel meteen betalen en Albelli maakt belofte niet waar!
Rapporteren
2019-12-19 14:33:00
9 maanden geleden
0 10 0
Op 9 december 100 kerstkaarten besteld.
Tot nu toe ontvangen: Niets!
Kijk ik op mijn account, dan zijn ze nog niet eens verwerkt.
Als ze verwerkt zijn (wanneer gebeurt dat?), komen ze absoluut niet meer op tijd bij mijn relaties.
Ik schaam me dood en enorm boos op Albelli die bij het bestellen meldde dat het misschien iets (!)langer kon duren voor ik mijn bestelling in huis had. Ze vertelden er niet bij dat dit (hopelijk) wel meer dan twee keer zo lang zouduren. Ik heb besloten nooit meer iets bij Albelli te bestellen!!!!!
Rapporteren
2019-12-19 13:50:28
9 maanden geleden
3 10 0
Zeer mooie afwerking,leveringstijden lopen de spuigaten uit.Chat verloopt mank,pb antwoord is standaard voor iedereen.
Rapporteren
2019-12-13 13:44:18
9 maanden geleden
1 10 0

Ik heb op 2 december een bestelling van kerstkaarten geplaatst. Enkele malen geinformeerd wanneer deze naar mij worden verstuurd. Telkens een ander antwoord. Nu zeggen ze uiterlijk Kerstavond! Dan kan ik deze kaarten natuurlijk nooit meer op tijd versturen. Dit is mijn eerste ervaring met Albelli en deze is uiterst negatief. Ik heb begrip voor een levering die een paar dagen later is dan standaard. Maar dit is absurd. Kortom waardeloos. Inmiddels afbesteld!!
Rapporteren
2019-12-11 13:05:21
9 maanden geleden
2 10 0
Kaarten besteld op 2/12. Ik moest wel rekening houden met enkele dagen extra vanwege kerstdrukte. Toch nu even gebeld omdat ik ze vandaag verwacht.. Krijg te horen dat ze nog niet eens in productie zijn, vanwege de drukte is er weer een week aan toegevoegd dat komt dus totaal op 3 weken. Dus de kaarten komen pas vlak voor kerst! Het gaat om kerst fotokaarten deze komen dus nooit op tijd aan. Zelfs nu beloven ze voor kerst te leveren.. vandaag besteld de 19/12 in huis, maar dit is dus niet waar. Ik heb doorgegeven dat ze dit van de site moeten schrappen. Bestelling nu geannuleerd nu moet ik nog op zoek naar een andere drukker die het binnen 2 dagen moet drukken, als ze mij eerder hadden ingelicht kon ik dit nog oplossen met een andere drukker. Slechte service!!!
Rapporteren
2019-06-14 22:41:09
1 jaren geleden
1 10 0
Xl boek gemaakt. Moest l zijn. Aanbieding tot 11 juni. 9en 10 juni gesloten. Daarom gemaild dar ik niet goed kon bestellen. Niet gereageerd. Krijg alleen de melding dat een deel van de bestelling komt ( wat dus niet moet ). Grrr
Rapporteren
2019-05-17 16:20:15
1 jaren geleden
1 10 0
Zeer slechte printkwaliteit!
Ik heb bijna 300 foto's besteld. Een aantal daarvan waren wat onscherp aangeleverd, maar anderen niet. Toch zijn ook de foto's die scherp zijn aangeleverd een beetje wazig. Ik heb ervaring met verschillende bedrijven die foto's printen en Albelli is ronduit de slechtste. De Kruitvat en HEMA scoren vele malen beter!
Na contact te hebben gezocht met Albelli bieden ze mij aan de foto's nogmaals te printen en te sturen. Dat lijkt wel aardig maar daar gaat hun kwaliteit niet van vooruit.
Ik vind dat ècht verspilling van papier, inkt en transport. Ik wil dat niet.
Ze mogen mijn foto's terug hebben en ik wil graag mijn geld terug.
Ik zit niet te wachten op nog 300 slecht geprinte foto's.
Rapporteren
2.96
Bekijken
Beoordelen