Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Asos.com ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.08
6.08 0 10
3 reviews
33% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-03-27 14:36:10
7 maanden geleden
2 10 0
Beste mensen bestel hier niks bij deze aso .jij bent je geld kwijt .zij liegen en bedriegen .
zij hebben geen telefoon en klanten service .alles gaat via email.daar krijg je automatische antwoorden waar je niks aan hebt.Deze site moet gewoon verboden worden in Nederland.zij hebben geen afterpay .dus wat zij willen is alleen UW GELD.
Rapporteren
2019-06-12 15:11:52
1 jaren geleden
2 10 0
het contact was in het begin goed, er werd vrij snel gereageerd, wel via de mail want een callcenter hebben ze niet.. ik kon niet achteraf betalen, ook al stond dat wel overal op internet, vervolgens was mijn bestelling verkeerd; 1 item niet ontvangen, 1 item dubbel. weer contact opgenomen en de medewerkers snapte er niks van. ook wilde ik zeker weten dat het retourneren goed zou gaan, aangezien de bestelling niet klopte en dus de bedragen ook niet, weer geen begrip. er werd mij alleen verteld hoe ik kon retourneren, tja dat kan ik op de website ook wel lezen. uiteindelijk de volledige bestelling terug gestuurd, maar tot mijn verbazing zag ik in de mail dat 3/4 producten waren ontvangen en ik dus van dat overige product mijn geld niet terug zou krijgen. nu ben ik al zeker 4 mails verder en ineens word er niet meer gereageerd, net alsof ze het gewoon uitproberen. ik kan ze niet bellen en heb nog steeds niet mijn volledige bedrag terug. zeer slechte zaak.
Rapporteren
2018-06-01 12:45:51
2 jaren geleden
9 10 0
Ze hebben super leuke kleding en het is helemaal niet duur. Enigste is dat je een paar dagen moet wachten op je bestelling, maar dat vind ik voor dit geld helemaal niet erg. Alles netjes binnen gekomen.
Rapporteren
1
6.08
Bekijken
Beoordelen