Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Dealdonkey ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

8.01
8.01 0 10
21 reviews
85% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-02-19 07:39:05
1 maanden geleden
10 10 0
Alleen maar positieve ervaringen met DealDonkey. Ik zoek vaak naar leuke en handige producten die voor een habbekrats te krijgen zijn. DealDonkey stelt mij daarin zelden tot nooit teleur.
Rapporteren
2019-02-18 16:30:17
1 maanden geleden
10 10 0
DealDonkey voldoet altijd aan mijn verwachtingen. De levering van mijn bestelde producten is altijd op tijd en heel. Ook kan ik altijd terecht bij de klantenservice met vragen en deze worden altijd erg netjes en snel in behandeling genomen.
Rapporteren
2018-09-24 14:39:19
6 maanden geleden
10 10 0
Had per ongelijk iets dubbel besteld. Werd heel snel geholpen en het was heel snel retour gestuurd en ook nog snel mijn geld terug. Dat zie je niet snel bij andere webshops. Ik heb al vaak wat gekocht vind de producten erg leuk
Rapporteren
2018-07-05 11:42:43
9 maanden geleden
10 10 0
Wat een leuke en gezellige sfeer geeft deze winkel aan het online shoppen. Ze hebben doormiddel van leuke dagdeals die per dag veranderen mij als consument al meerdere keren blij gemaakt. De levering ging altijd super en heb nog nooit een klacht gehad daarover. Ga zo door DealDonkey en wie weet worden jullie de beste aanbiedingswebsite in Nederland.
Rapporteren
2018-07-05 11:15:12
9 maanden geleden
10 10 0
ik wil DealDonkey een compliment geven over hun snelle levering en prijs / kwaliteit verhouding. Het aanbod dat hun bieden op hun website is zo divers en functioneel. Ik heb hier al een aantal leuke gadgets kunnen bestellen en handige dagelijkse producten.
Rapporteren
2018-07-05 11:12:11
9 maanden geleden
10 10 0
Wat een leuke en overzichtelijke website ik koop hier regelmatig leuke producten. De dagdeals die hun hebben zijn vaak interessant. Wat een korting biedt DealDonkey ten opzichte van andere websites die vaak ook het product aanbieden. Ik zeg ga zo door DealDonkey ik gun het jullie!
Rapporteren
2018-07-05 11:09:05
9 maanden geleden
10 10 0
Afgelopen week wat besteld bij deze webshop en moet zeggen wat ging dat soepel. Met andere aanbiedingswebsites had ik in het verleden nog al wat issues maar niet met DealDonkey. Het bestelproces tot aan het afleveren ging soepel en kon al gauw genieten van mijn aankoop tijdens deze warme dagen.
Rapporteren
2018-07-05 09:26:22
9 maanden geleden
10 10 0
Wat een service krijg je hier ten opzichte van andere bedrijven. Ik heb hier echt het gevoel dat de klant eerder vooropstaat dan het geld. Bij vele winkels is omzet een drijfveer, maar bij DealDonkey is de klant belangrijker. Dat heet nou nog eens andersom denken!
Rapporteren
2018-07-05 09:23:47
9 maanden geleden
10 10 0
Dagelijks speur ik wel het web af naar hele leuke en handige artikelen. Nu heb ik al vaak dingen gekocht bij DealDonkey en ben ik uiterst tevreden. De levering ging super! De klantenservice krijgt van mij ook een dikke pluim, tijdens mijn bestelling was er een product beschadigd geraakt en ik kreeg gelijk een nieuwe de volgende dag in huis! Wat een topservice daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
Rapporteren
2017-07-29 06:09:27
2 jaren geleden
9 10 0
Erg tevreden over mijn aankopen van het afgelopen jaar. Betrouwbare partij waar ik dus graag spullen koop. Altijd netjes en vriendelijk. Voor mij dus een reden om vaker terug te komen
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
8.01
Bekijken
Beoordelen