Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Flinndal ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.60
6.60 0 10
9 reviews
78% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-08-31 15:25:28
20 dagen geleden
1 10 0
Als je een herhaal procedure volgt krijg je pas later te weten dat het geen automatisch incasso is, waarop extra kosten worden verleend. Daarnaast kwam mijn product nog twee maanden te laat aan.
Rapporteren
2017-12-10 13:24:43
2 jaren geleden
9 10 0
ik ben zeer tevreden , ik weet dat je voor kwaliteit moet betalen nu zijn deze nog niet heel erg duur. Ik had al meerder overgang supplementen geprobeerd en niets na 1 maand slikken aan verbetering, maar bij deze van flindall. na twee weken ..de opvliegers waren verdwenen, ik voel me stukken beter...en stemmingswisselingen zijn ook veel minder. zeer tevreden hierover.
Rapporteren
2016-11-07 18:00:20
3 jaren geleden
9 10 0
Op zich tevreden over mijn bestelling bij flindal, maar nogal irritant dat ik de afgelopen week meerdere keren ben gebeld door verkopers van flindal n.a.v. mijn bestelling, terwijl ik mij niet kan herinneren hiervoor toestemming te hebben gegeven. Niet netjes en klantvriendelijk dat jullie zo met klanten omgaan
Rapporteren
2015-12-29 13:21:13
4 jaren geleden
2 10 0
Geen goede ervaringen, verkeerde producten bezorgd, verkeerde factuur, werd uiteindelijk wel maar niet soepel opgelost
Rapporteren
2014-04-07 19:52:40
6 jaren geleden
6 10 0
De producten van Flinndal zijn er goed en je voelt je ook echt lekker als je het een tijdje doet. Echter is mijn mening wel dat het aan de prijs is om alle producten te gebruiken.

Gezonder leven en afvallen is iets waar je je levensstandaard mee verbeterd maar dat komt dus wel met een prijs.

Over het algemeen ben ik wel te spreken over de kwaliteit van de producten,
Rapporteren
2014-03-28 19:11:42
6 jaren geleden
7 10 0
Flinndal heeft een goede website en je kunt echt uit een hoop producten kiezen. Gebruik nu al enkele maanden de producten van Flinndal en het werkt echt.

Zal het ook aan anderen willen aanraden. Inmiddels gebruikt ook mijn vrouw de producten en diverse kennissen.
Rapporteren
2014-03-28 19:09:43
6 jaren geleden
10 10 0
Ik had een bestelling gedaan en die ging niet goed. Ik heb toen contact met Flinndal gehad en alles werd direct opgelost. Enkele dagen daarna alsnog alles binnen gekregen.

Goed dat de service zo top is.
Rapporteren
2014-03-28 19:08:13
6 jaren geleden
10 10 0
Enorm tevreden over Flinndal en je bestelling is er snel en kan gemakkelijk door de brievenbus dus hoef je ook niet thuis te blijven.
Rapporteren
2014-02-25 09:14:58
6 jaren geleden
8 10 0
Na mijn operatie moest ik voedingssupplementen gaan gebruiken en deze hebben ik besteld via Flinndal. Helemaal top hoe gemakkelijk het te bestellen is en ook nog snel geleverd. Daarnaast staat er meer dan voldoende informatie op de website!

Een dik tevreden klant
Rapporteren
1

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
6.60
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730