Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Hunkemöller ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.27
4.27 0 10
10 reviews
30% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-01-24 08:57:34
8 maanden geleden
1 10 0
Klantenservice reageert niet na tientallen mails. Je stuurt meerdere dingen terug en ze registreren er maar een paar van of 1! Dus koop daar niets online, alleen in de winkel. Je bent gewoon je geld kwijt!
Rapporteren
2019-12-30 10:10:32
9 maanden geleden
1 10 0
Ik heb hier wat besteld voor mijn vriendin. Hier heb ik 2 weken niks meer van gehoord en nooit wat ontvangen. Ik heb gemaild naar de klantenservice, een week later nog geen gehoor. Daarna maar even bellen. Telefoniste kon de order niet vinden en moest goed doorzoeken. Uiteindelijk toch nog gevonden, bleek de order geannuleerd te zijn vanuit hun omdat ze het product niet op voorraad hadden. Ik heb daar ten eerste nooit wat van gehoord, ten tweede verwachtte ik dat ik dan wel mijn geld terug zou krijgen. Telefoniste gaf aan dat het 2 werkdagen na annuleren zou kunnen duren. Ik zit nu 10 werkdagen te wachten en ik heb het nog steeds niet terug. Telefoniste gaf aan dat ik het product opnieuw kon bestellen maar deze is limited edition en was uitverkocht. Daarna heeft zij het gesprek beeindigd omdat ze me niet verder kon helpen.

1. vreemd dat je een order annuleert zonder je klant daarvan op de hoogte te stellen.
2. Vreemd dat je je geld niet terug krijgt.
3. Vreemd dat de telefoniste niet verder wilt graven en de telefoon ophangt
Rapporteren
2019-12-14 09:39:26
10 maanden geleden
1 10 0
Such bad experience. I ordered with Black Friday. My order got canceled for no reason without a notification to myself. I paid by gift card and online banking. Had to call 3 x to get my money refunded, which took 2 weeks! On top of that they couldn’t extend me the same offer in store, only online (however never received the discount code they promised to send). My gift card is now only valid in store. Simple solution was to just send me the goods, but they were not allowed. Or to give me an instore discount code. The worst experience ever, not customer friendly at all. Don’t ever order anything here!
Rapporteren
2019-11-06 10:36:13
11 maanden geleden
2 10 0
Ze willen niet dat je je shoptegoed gebruikt. Ik heb het op een bestelling gebruikt, maar zodra je iets retourneert halen ze het zonder te vragen maar weer uit je bestelling zodat je nog een keer moet bestellen om je shoptegoed te gebruiken en het artikel die je hebt gehouden gewoon mag betalen.
Contact gehad met de klantenservice maar ze kunnen er niets aan doen.
Zeer kinderachtig dit en slechte klantenservice die er niets mee doet.
Rapporteren
2019-08-01 16:27:09
1 jaren geleden
2 10 0
Koop hier niets want als het niet goed is krijg je een tegoedbon
Maar dit kun je niet weten want bij sommige winkels staat dit alleen op de kassabon zoals in duckenburg Nijmegen.
Dan heb je het product al gekocht erg slecht dus.
Rapporteren
2019-08-01 16:26:36
1 jaren geleden
2 10 0
Koop hier niets want als het niet goed is krijg je een tegoedbon
Maar dit kun je niet weten want bij sommige winkels staat dit alleen op de kassabon zoals in duckenburg Nijmegen.
Dan heb je het product al gekocht erg slecht dus.
Rapporteren
2019-08-01 16:24:28
1 jaren geleden
2 10 0
Koop hier niets want als het niet goed is krijg je een tegoedbon
Maar dit kun je niet weten want bij sommige winkels staat dit alleen op de kassabon zoals in duckenburg Nijmegen.
Dan heb je het product al gekocht erg slecht dus.
Rapporteren
2016-10-14 18:50:32
4 jaren geleden
9 10 0
Erg tevreden, bh gepast in winkel met assistentie van medewerker. Zat thuis niet goed. Zonder enig probleem geholpen met omruilen, en prettig advies. Ook een klacht over sloffen werd zeer prettig opgenomen,zowel eerst Door klantenservice als later in het filiaal. Dus kortom echte service! Zeker tot snel weer bij hunkemoller Wijchen!
Rapporteren
2016-04-04 12:54:08
5 jaren geleden
9 10 0
Groot Hunkemoller fan! i love de collectie echt elke keer weer. Ik koop al jaren bij de hunkemoller en mijn gehele collectie bestaat er dan ook uit. Vooral nu het weer zomer word kan ik het niet weerstaan om weer vollop in te slaan. Los van de lingerie zijn ook de bikinis een echte aanrader. Ik heb altijd dat ze nogal snel verkleuren dooor de zon en chloor, maar met die van Hunkemoller doe ik er echt veel langer mee.
Rapporteren
2016-01-20 09:55:03
5 jaren geleden
10 10 0
Deze winkel is echt top. De collecties zijn te gek en de service is echt heel goed. Ik bestel vaak online en dan is mijn bestelling echt snel binnen. In de winkel krijg ik goede service en advies over de juiste maat voor mij. Super fijn. zeker een 10 waard.
Rapporteren
4.27
Bekijken
Beoordelen