Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

iBood ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.32
4.32 0 10
35 reviews
29% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2014-12-15 19:36:25
6 jaren geleden
1 10 0
Op 27-11-2014 jas besteld en betaald. Verzenddatum zou 08-12 zijn. Tot op vandaag 15-12 geen jas, geen berichtje en geen enkele reactie op e-mails naar ibood mogen ontvangen. Forum staat vol met klachten over te late leveringen en mensen die hun geld niet terug krijgen. Ik koop er nooit meer iets.
Rapporteren
2014-12-13 10:44:07
6 jaren geleden
1 10 0
Ik heb een aankoop gedaan op 29 oktober 2014. De verwachte levering was voorzien op 9 november 2014. Vandaag 13 december is de aankoop nog steeds niet geleverd. E-mail response is enorm traag, vaag en vaak onbestaande.
Ik had nog een andere aankoop gedaan die ook met een maand vertraging werd geleverd. De maat was te groot en 1 artikel was totaal verkeerd, foute maat en pull ipv hody.
Heb verleden week pakje geretourneerd, 16,40eur en natuurlijk nog steeds geen nieuws dat retour is aangekomen.
Doe heel vaak aankopen op het internet maar de ervaringen met Ibood zijn veruit het slechtst.
Voor mij geen Ibood meer...
Rapporteren
2014-11-26 15:45:19
6 jaren geleden
1 10 0
Ik heb wat bij Ibood besteld en na een week na de verwachte leverdatum nog niets binnen. Dat de levering een keer verlaat is kun je soms niet voorkomen maar laat dan de klant in hemelsnaam wat weten. E-mail response is ook SLECHT. Op een email reageren na 5 dagen kan niet.
Rapporteren
2014-10-11 20:02:09
6 jaren geleden
9 10 0
Ik ben al jaren trouwe bezoeker van iBood en zo nu en dan koop ik wel eens iets. De acties zijn soms grappig en soms gewoon erg interessant.
Rapporteren
2014-03-11 11:35:07
6 jaren geleden
8 10 0
Met de iBood dagen heb ik 13 bakjes gekocht voor weinig en ik moet zeggen wij zijn er uitermate tevreden over. De bakjes kunnen prima in de magenetron en vriezer zonder dag ze kwaliteit verliezen. Als de aanbieding nog een keer komt zal ik ze direct nog een keer aanschaffen!
Rapporteren
4.32
Bekijken
Beoordelen