Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Kees Smit Tuinmeubelen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Kees Smit Tuinmeubelen
6 / 0 10
Er zijn 3 ervaringen toegevoegd
Kees Smit Tuinmeubelen ervaring toevoegen

3 Kees Smit Tuinmeubelen ervaringen

Start aan je beoordeling van Kees Smit Tuinmeubelen
Klik hier om je beoordeling te geven
6 / 100
Beoordeeld op 09-08-2018 door
Het is niet meer van deze tijd dat een klantenservice van een organisatie als Kees Smit niet kan overleggen met andere interne afdelingen of externe dienstverleners om een urgente klacht zo snel mogelijk op te lossen. Dit is vervelend voor de medewerkers van de klantenservices en het levert ontevreden of minder tevreden klanten op. Niet goed voor een bedrijf wat het beste wil zijn in klanttevredenheid. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 12-07-2016 door
Vanmiddag een heel mooi tuinset gekocht,
Wij zijn heel goed geholpen door Henk.

Alle lof voor jullie mooie bedrijf en uitstekende service. een dikke 10


Vriendelijke Groet Fam Wessels en Guus Jonker.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 25-03-2016 door
Wij hebben een slechte ervaring met dit bedrijf. Op zoek naar een loungeset kwamen we in Amersfoort terecht. Uiteindelijk vonden we een mooie set van het merk Life, type Noah, die ons werd aangeboden voor 2800 euro, met laagste prijsgarantie, "maar dan wel vandaag beslissen", werd erbij gezegd.
Toch nog maar even op internet verder gekeken, waar een identieke set bij het bedrijf Plaggenmarsch werd aangeboden voor nog geen 2000 euro.
Gebeld met Kees Smit, waar werd gezegd dat die aanbieding bij Plaggenmarsch een inferieure uitvoering betrof en een verouderd model en dat hun versie een upgrade was van veel hogere kwaliteit.
Toen maar eens zelf gebeld met de fabrikant van Life, die vertelde dat er nooit upgrades zijn geweest van deze loungeset en dat er dus geen kwaliteitsverschil is: alle loungesets van Noah die worden aangeboden, zijn gelijk aan elkaar, aldus de fabrikant.
Mijn advies aan Kees Smit: geef de juiste informatie, want als klanten een beetje doorzoeken komen ze toch wel achter slappe verhalen. We hebben de set inmiddels in huis, kwaliteit is perfect en we hebben bijna 1000 euro bespaard. Hoezo laagste prijsgarantie, Kees Smit?
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
┬ę 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy