Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Koopjedeal.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2.90
2.90 0 10
56 reviews
43% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-05-13 09:14:02
2 maanden geleden
0 10 0
Na een maand en het sturen van enkele mails nog steeds niets gekregen en hoor maar niets. Verder zijn ze niet te bereiken. Waardeloze zaak. Ga hier niet mee in zee want ze zijn niet te vertrouwen. Hoop ooit nog mijn bestelling te krijgen maar het liefst mijn geld terug. Kan hier ws ook naar fluiten.
Rapporteren
2020-03-24 12:47:03
4 maanden geleden
0 10 0
Bestelling én betaling gedaan. Wel bevestiging van bestelling maar geen levering en op e-mail of gebruik van hun vraagformulier geen enkele reactie! Zelfs na drie reminders. Zal moeten accepteren dat het betaalde in hun zakken verdwenen is.
Rapporteren
2019-12-09 17:01:44
7 maanden geleden
1 10 0
goedkope materialen
Rapporteren
2019-09-01 16:57:45
10 maanden geleden
1 10 0
Bestelling geplaatst op 22-augustus en betaald. Er is aangegeven dat de bestelling 26-augustus is verstuurd. Niets ontvangen via e-mail. Het zijn praktijken van leugen en bedrog (Oplichters). Wat niet begrijp er zijn veel klachten over het leveren of sterker het niet nakomen van afspraken. Geen enkele reactie. De site moet van het Internet. Zeer boze klant.
Rapporteren
2019-08-29 10:00:19
10 maanden geleden
0 10 0
Bestelling nog steeds niet binnen op mail wordt niet gereageerd duidelijk oplichting
Rapporteren
2019-06-26 19:46:12
1 jaren geleden
10 10 0
Heb 2 vloerkleden hier besteld voor mijn ouders en voor mezelf. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en de lage prijs! Werd ook snel geleverd
Rapporteren
2019-05-03 17:46:36
1 jaren geleden
1 10 0
op 6 april een Professionele LED Projector - Optioneel met 100 inch Projectiescherm
Projector
heeft een te klein afspeel bereik nr 8719325402186 e 69,99
gekocht
en deze nog steeds niet kunnen retourneren omdat er op mijn VELE emails niet meer gereageerd wordt!!
Voor het email verkeer vele malen in de wachtrij telefonisch gestaan!
Rapporteren
2019-04-11 16:19:04
1 jaren geleden
0 10 0
Eind februari 2019 bestelde ik een plant bij Koopjedeal.
De aflevering vond niet op de beloofde datum plaats!
De plant (Hawaiiaanse palm) is veel kleiner dan op de foto van koopjedeal.
Ik heb meteen contact opgenomen en gemeld dat ik de plant niet meer wilde, maar mocht het produkt niet terugsturen.
Veel over en weer gemaild.

Nu blijkt dat de plant helemaal rot is, het middelste deel van het kleine stammetje is helemaal bruin en rot. Er zouden ook bloemen in komen...., niet dus.

€ 20,= voor betaald, € 20,= weggegooid geld!!!
Rapporteren
2019-03-05 14:20:43
1 jaren geleden
1 10 0
ontbrekende onderdelen, telefonisch niet bereikbaar, retouradres niet te vinden en na het het verzenden van een email met verzoek om terug te bellen, hetgeen via hun computer automatisch wordt beloofd. niets meer gehoord. Kortom; volstrekt onbetrouwbare leverancier / adres.
Rapporteren
2018-12-03 13:50:44
2 jaren geleden
2 10 0
Op 7 nov. 6 mutsen besteld. Op 13 nov. levering AHB Hilversum van 4 mutsen. 13 nov. email aan Koopjedeal. Automatisch antwoord: "pas over 7 werkdagen geven we bericht. Benader ons niet voor die tijd" Op 23 nov. telefonisch contact gezocht. "U bent nummer 31 in de wachtrij". Na 70 minuten wachttijd deelt Naomi mee, dat een email aan AHB wordt gezonden met opdracht restant bestelling te verzenden. Zal berichten ov er reactie AHB. 3 dec. geen reactie. AHB telefonisch via 1812 (90 ct per min.) Ïk ben even niet aanwezig ...... Telefoon aan Koopjedeal : U bent nummer 51 in de wachtrij" Conclusie: Waardeloos: Beter : KoopjeNIETdeal
Rapporteren
2.90