Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Leapp ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

leapp ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
Leapp
4.34 / 0 10
Er zijn 3 ervaringen toegevoegd
Leapp ervaring toevoegen

3 Leapp ervaringen

Start aan je beoordeling van Leapp
Klik hier om je beoordeling te geven
1 / 100
Beoordeeld op 25-09-2017 door
iPhone 6 kapot geleverd via Simpel actie. Accessoires zoals hoesje en schermbeveiliging vrij duur direct bijbesteld omdat ik geen dag zonder bescherming wilde.. accessoires werden echter na dik een week pas nagestuurd.
Toestel kapot en kon alleen omruilen door op en neer naar Zwolle te rijden (vanuit Enschede/Hengelo).. hier lag uiteindelijk een ander kleur toestel klaar en de lader hiervan was kapot.
Hierna nog steeds dezelfde ontvangst problemen dus dacht ik dat het aan Simpel lag (was ook net verhuisd naar nieuw adres). Simpel heeft uiteindelijk het contract verbroken omdat ze op mijn nieuwe adres geen goede netwerk dekking hadden.. dit bleek niet het probleem maar het was het 2e toestel van Leapp met zelfde ontvangst problemen.
Aangezien ik nu geen klant meer ben van Simpel kan ik geen aanspraak maken op de garantie bij Leapp (heb opname van gesprekken na permissie hiervoor gevraagd te hebben) en krijg ik een naheffing van 250 euro. Ik ben weken nauwelijks bereikbaar geweest, heb veel klanten gemist en de toon waarop ik behandeld werd is gewoon super slecht. Simpel heeft contact opgenomen met Leapp om de relatie te heroverwegen vanwege het geen uitzondering beleid en heeft mij aangeraden naar het juridisch loket te gaan.

LEAPP is HORROR!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 30-09-2015 door
Net een nieuw iPhone 5 gekocht via Leapp en het scheelt me toch 200 euro. Heb dus inplaats van 16GB nu een 64GB voor dezelfde prijs :) helemaal super! ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 14-02-2014 door
Ipad gekocht in december.
3x binnengedaan voor reparatie aan scherm, ingeruild voor een andere die ook fouten had in het scherm, foutieve info gekregen bij het inleveren waardoor onze persoonlijke gegevens nog op de ipad stonden terwijl we hem niet terugkregen. Niet op de hoogte gehouden van de stand van zaken terwijl uitdrukkelijk gevraagd. Geld teruggevraagd, duurt nog eens een maand.

Kortom niet tevreden van deze aankoop.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy