Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Lil.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.19
4.19 0 10
112 reviews
40% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2016-09-12 14:54:34
3 jaren geleden
10 10 0
snelle levering
Rapporteren
2016-09-05 15:17:44
3 jaren geleden
1 10 0
In juni 2016 tuinstoelen besteld. Levertijd 5-7 dagen. Tot eind augustus steeds weer uitgesteld. Uiteindelijk bestelling geannuleerd. Geld zou binnen twee weken teruggestort worden. Na twee weken geen geld teruggestort. Nu inmiddelels drie weken verder en na mails en telefoontjes nog steeds geen geld terug. Koop hier niks!!!
Rapporteren
2016-08-31 13:38:18
3 jaren geleden
2 10 0
Twee stoelen van ieder ruim 300 euro besteld. Deze zouden binnen 4 tot 10 dagen geleverd worden. Na drie weken een mail ontvangen dat product beschadigd is aangekomen en opnieuw besteld wordt. Toch maar even gaan bellen omdat ik dat een vaag verhaal vond. De eerste telefoniste die ik aan de lijn had was echt super onbeschoft. Ik schrok nogal van deze reactie. Daarom gaan googelen op ervaringen. Dat zag er niet goed uit. Teruggebeld en mijn levering geannuleerd. Deze dame klonk vriendelijker en heeft de bestelling geannuleerd en beloofd dat ik binnen twee weken geld teruggestort krijg. We gaan het zien.
Rapporteren
2016-08-17 13:22:36
3 jaren geleden
2 10 0
Eerste bestelling was niet meer leverbaar. Vervangend product werd na drie maanden en diverse uitgestelde deadlines nog steeds niet geleverd. Uiteindelijk bestelling geannuleerd, maar nog steeds geen geld terug ontvangen. Ondanks toegezegde spoedbetaling. Helaas dus zeer onbetrouwbaar gebleken.
Rapporteren
2016-08-05 06:18:31
3 jaren geleden
10 10 0
had 2 klokken besteld. Beiden de volgende dag in huis. eentje terug gestuurd, dat kon makkelijk, snel en vooral gratis :).
Rapporteren
2016-08-03 11:56:23
3 jaren geleden
8 10 0
Supersnelle service smiddags besteld en de volgende dag in huis.
Rapporteren
2016-07-22 10:19:43
3 jaren geleden
10 10 0
4r box tuinstoelen besteld, later nog 4 kussen besteld. snel geleverd, erg blij mee! Ze waren ook nog de goedkoopste :)
Rapporteren
2016-06-22 08:35:58
3 jaren geleden
1 10 0
Voor de tweede keer bij deze webwinkel een bestelling geplaatst. De eerste keer een dure kaptstok en er kwam een afgrijselijk vies lelijk ding binnen, ruim 4 weken moeten wachten op je geld, na vele telefoontjes en mails. Nu toch weer een keer geprobeerd met een tuinbankje zou 5-7 dagen levertijd zijn, je hoort na 7 dagen niets, zelf maar gemaild, bleek bankje pas na 3 weken leverbaar te zijn! Gevraagd om het dan te annuleren, netjes een mail gekregen, maar je geld terug ho maar! Weer aan het mailen, echt de laatste keer dat ik hier wat heb besteld. En als je een review plaatst op hun website die negatief is wordt ook niet geplaatst! Dat zegt ook al genoeg.
Rapporteren
2016-06-21 19:09:06
3 jaren geleden
1 10 0
Na het plaatsen van een bestelling bleek het artikel niet voorradig. Kan gebeuren. Alternatief product bleek ook niet voorradig. Toen is voorgesteld om het geld te retourneren. Daarmee akkoord gegaan. Helaas duurt dit nu al bijna 2 maanden maar geen ged terug. Ook na diverse emails, telefoongesprekken. Niet kopen hier dus, want je weet niet of de voorraad klopt en ben je je geld kwijt. Wat een slechte ervaring.
Rapporteren
2016-06-07 18:43:14
3 jaren geleden
10 10 0
Na wat slechte ervaringen gehad te hebben bij andere website heeft de dame van de klantenservice van LiL.nl mij geholpen en geadviseerd bij het zoeken naar de juiste tafel. Tevens heeft ze voor mij de bestelling geplaatst en kon ik achteraf betalen. Zeer betrouwbaar. Ik kom zeker terug.
Rapporteren
1...45678...12

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
4.19
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730