Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Lucardi ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Lucardi
4 / 0 10
Er zijn 14 ervaringen toegevoegd
Lucardi ervaring toevoegen

14 Lucardi ervaringen

Start aan je beoordeling van Lucardi
Klik hier om je beoordeling te geven
Andere kozen voor
1 / 100
Beoordeeld op 09-03-2018 door
Ik ben absoluut niet te spreken over de klantenservice en vriendelijkheid in de winkel van lucardi in de Koopgoot, en over service is niet eens te spreken. Na lang wachten voor de kassa kwam er eindelijk iemand van de achterkamer vragen 'Wat willen jullie halen'. Mijn jongere zusje en ik kwamen voor het schieten van een extra gaatje, 5 minuten werken, vorige keer bij een andere lucardi zat deze er ook zo in. Maar de duidelijk geirriteerde vrouw achter de kassa kwam ons vertellen dat ze een uur voor sluitingstijd geen gaatjes meer schieten, en stormde direct na het zeggen daarvan terug naar de achterkamer. Stonden we daar vrij verbaasd.

Oké prima, wij naar spijkenisse waar we keurig zijn geholpen en dat drie kwartier voor sluitingstijd. Helaas bij mijn zusje is haar oor gaan opzwellen daardoor leek het eerst de goede afstand te zijn tussen haar twee oorbellen. Nadat de zwelling verdween bleek dit niet zo te zijn, en zaten ze te nauw op elkaar. Jammer maar kan gebeuren. Zij de dag daarna vanuit school direct lang Lucardi koopgoot, met de vraag of zij hem wellicht konden herschieten, zodat de andere kon dicht groeien. Weer stond dezelfde vrouw in de winkel te vertellen dat ze het het te druk had daarvoor en luisterende niet eens naar mijn zusje zei en wuifde haar zonder enig pardon weg. Daarnaast was het niets eens zo druk.

Ik vind het persoonlijk geen correct gedrag, eigenlijk vrij onbeschoft. Ze had ook kunnen zeggen dat mijn zusje terug moest gaan naar de winkel waar het geschoten was. Maar zo bot en ongeintresserd je klanten behandelen of eigenlijk wegsturen vind ik echt een no go. Wij gaan dr niet meer heen, verschrikkelijke sfeer en service.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 29-11-2017 door
Enkelbandje gekocht bij lucardi webshop.

2 dagen na ontvangst al kapot en lucardi wilt er niks mee te maken hebben en helpen.
Via de winkel geprobeerd en die zeggen ook niks te kunnen doen. Toen zelf maar direct laten repareren via de lucardi winkel en na reparatie was die verkeerd gerepareerd. Toen was het bandje al 2 weken weg geweest voor reparatie en kon het bandje weer 2 weken weg voor reparatie. Na die 2 weken opnieuw opgehaald en breekt de zelfde avond al weer kapot. Dit aangegeven telefonisch en via de winkel en weer willen ze er niks van af weten of helpen. Terwijl ik wel mooi ruim 50 euro kwijt ben voor een bandje die na 2 dagen van aanschaf kapot gaat en vervolgens 4 weken weg is geweest voor een flut reparatie. Naar me geld kan ik mooi fluiten en k zit met een kapot bandje of geen bandje omdat die bij hun smid licht die hem niet eens fatsoenlijk kan maken. En mij helpen ho maar....
Er teleur gesteld van lucardi ik voel me zwaar opgelicht en genaait door de winkel en de webshop. Jammer dat lucardi de klant niet gewoon kan helpen voor hun eigen fouten....
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 23-10-2017 door
Mijn ervaring met Lucardi is nu zover dat ik er nooit meer iets koop !!
Ik had een slavenarband en wilde graag dezelfde weer hebben ... maar door ziekte kan ik slecht reizen en leek mij de oplossing het best om via de webshop te kopen ! FOUT de webshop stuurt je bij problemen .. dus lees goed de kleine lettertjes ! dat garantie alleen via de fysieke winkels gaat ! En daar gaat Lucardi de fout in !
Mijn 'nieuwe'armband blijft overal achter haken .... nu moet ik iemand vragen om 2x voor mij naar een fysieke winkel te gaan ( omdat mij dat dus niet lukt !)
Kortom een gewaarschuwd mens telt voor twee ..... en mij zien ze nooit weer terug !!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
Andere kozen voor
1 / 100
Beoordeeld op 31-08-2017 door
Maandag bestelling geplaatst twee set oorbellen, stond voor bepaalde tijd besteld de volgende morgen in huis. Deze konden niet eerder dan woensdag. Woensdag komt het pakketje, mis ik een oorbel set. De volgende dag gebeld, zeggen ze "Nou het klopt want die oorbellen zijn op. We sturen je het geld terug." Op de site staat dat je dan een andere wordt aangeboden. Het slechtste is nog ze jullie e-mailen me niet daarover ik moest zelf bellen, terwijl dit hoorde bij mijn cadeau van onze 1e jaar getrouwd. Ik baal echt en zoals me man zei, dit gaan we niet meer doen. Blij ben ik dat het geld wel terug krijgt maar diep teleurgesteld nog nooit meegemaakt. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 04-08-2017 door
Horloge besteld bij lucardi wat niet naar wens was. Daarna het product retour gestuurd naar het door hun opgegeven adres. Artikel is op het dhl parcelshop blijven liggen en wordt over 2 weken pas terug gestuurd naar mij. Echter heeft lucardi (randy klantenservice) daar geen begrip voor en zegt doodleuk dat het mijn probleem is en dan het zicht termijn van 14 dagen is verstreken. Ze verlenen bij lucardi GEEN service. Ik hoop dat deze recensie de 30 euro waard is.
Bewerk
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 01-03-2017 door
Geweldige service en enthousiastme van de dames in de koopgoot . Horloge van mijn zoon liep niet goed meer en na 4 maanden , een krasje verder en wat gebruikerssporen mocht mijn zoon zo een nieuwe uitzoeken en werd hij ook nog op maat gemaakt en afgesteld ; GEWELDIG !!!!!! ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 08-01-2017 door
Op 30 november 2016 kocht mijn man voor mij een ketting met hanger en een oorbellen setje.
Op 20 december ging ik naar bed en viel de ketting kapot uit mijn kleding. Het hangertje was kwijt.
In de winkel kreeg ik te horen dat er geen garantie was en dat ik het maar gewoon opnieuw moest kopen. Het was maar €40. Verder was het logisch dat het kettinkje was gebroken, want ik droeg een sjaal.
Het maken van het kettinkje kostte €15, dus ik kreeg het advies gewoon alles nog een keer te kopen. Want het kettinkje los kostte misschien wel minder dan € 15!
Mijn eindconclusie is: KOOP NOOIT IETS BIJ LUCARDI.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
Andere kozen voor
2 / 100
Beoordeeld op 22-12-2016 door
Op 9 december bij Lucardi-Weert een armband gekocht. Wilde hem op Zondag 18 december ruilen/inwisselen bij Lucardi-Helmond. Dit was niet mogelijk. Dit terwijl op de bon staat , dat: "ruilen binnen 14 dagen mogelijk is op vertoon van de aankoopbon". .
In Helmond zei men, dat byoux niet geruild mogen worden.

!Zet dat dan ook op de bon!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 10-11-2016 door
Lucardi verkoopt producten waarvan ze weten dat deze het net na 3 maanden gaan begeven. Heb een dure ring als aandenken kado gekregen van mijn moeder met swarovski steentjes. De eerste 3 maanden natuurlijk niks ad hand: nu, een paar maanden later valt steen voor steen eruit. De stand staat op 11. Contact gehad met hoofdkantoor. Die zeggen dat je 3 maanden garantie hebt op fabricagefouten. Ze lichten de mensen met opzet op. Vroeger had je een jaar garantie. Dan sta je pas achter je product. Tegenwoordig weten ze dat ze rotzooi verkopen en worden rijk over onze ruggen. Ik koop er niet meer. Binnenkort zullen ze ook wel failliet gaan : klantvriendelijke/servicegerichte bedrijven redden het in deze maatschappij...Lucardi is verre van dat. Ik zal deze klacht ook elders deponeren..o.a. op tv..om mensen te waarschuwen voor deze troep. Alleen zo kan Lucardi gaan merken dat wij nog steeds klant zijn en niet zij.

Het personeel is onbeschoft en gaan altijd in de aanval...waarschijnlijk omdat ook zij het zat zijn dat er zoveel mensen terug komen met hun defecte sieraden. Maar de klant blijft nog altijd koning in mijn idee en bij Lucardi is dat niet te merken. Zonder goede service redt een bedrijf het tegenwoordig echt niet meer!!!

Het probleem ligt altijd bij de klant en nooit bij hun slechte kwaliteit sieraden.


....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 30-07-2016 door
Op vakantie in Zeeland een dagje Vlissingen. Leuke ring gekocht bij de lucardi. Best druk in de winkel, maar de verkoopsters nemen wel de tijd om te luisteren naar mijn wensen, waarna ik vrij snel wordt gewezen op de ringetjes die in aanmerking komen. Ze weten waar ze het over hebben en zijn ook nog super vriendelijk. Ring werd ook nog even opgepoetst. En bij vertrek werden we netjes bedankt en een prettig verblijf in Zeeland gewenst. Bedankt personeel van lucardi te Vlissingen! ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 15-02-2016 door
Lucardi Vlissingen, 11-2-2016

Wat een verschil tussen die filialen. Zelf kom ik uit Middelburg, daar zijn ze nogal stug in die Lucardi en is het vaak een rommeltje. Was ik donderdag in Vlissingen, wereld van verschil! Leuke vlotte dames en die lopen echt een tandje harder om je wensen tegemoet te komen. Alles overzichtelijk gepresenteerd. Geweldige service! Nu twee mooie vriendschapsringen en een leuke ketting waarvan het hartje binnen een kwartier gegraveerd werd! Ik fiets voortaan wel een stukje verder.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
Andere kozen voor
1 / 100
Beoordeeld op 15-08-2015 door
Ik had een hangertje voor Mn vriendin besteld met de datum erin. Vervolgens ga ik m ophalen en staat er een verkeerde datum in en moest ik nog eens extra betalen om de goede datum erin te laten zetten. BELACHELIJK!!! ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 14-01-2015 door
Heb meerdere zilveren oorknopje bestelt online.

Zeer tevreden met alles.

De prijs bezorging prima.

Ga hier meer bestellen.

....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 23-06-2014 door
Heb net een horloge en armband gekocht van rose goud en kan niet anders zeggen dat voor de prijs het echt meer dan goed is! Ben dik tevreden en zal in de toekomst zeker weer me bestelling bij Lucardi doen! ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy