Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Matrabike ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.44
4.44 0 10
9 reviews
33% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-04-30 23:44:27
6 maanden geleden
2 10 0
Ordernummer 9133190957! Eerst moet je een week wachten, 2x bellen, oh deze fiets van 2019 voeren wij niet meer en de orderpickers wisten niet wat ze moesten doen dus legden ze uw order in het bakje "ik weet het niet dus ik doe maar niets"! Daarna 3e keer bellen, ohhh wat vervelend, we geven u een fiets 2020 in de plaats, weer een week verder en de order staat mooi klaar maar de transporteur komt hem niet ophalen.... Corona my ass, verschuilen achter corona smoesjes kunnen we allemaal. Waarom neem je dan wel op voorhand mijn geld en lever je die fiets niet uit. Helaas is 1 ster de laagste review, eigenlijk moeten ze geen enkele ster krijgen. Advies: blijf snel weg bij die gasten!
Rapporteren
2020-03-27 09:20:10
7 maanden geleden
1 10 0
Onbruikbaar product na slechts een paar maanden. GEEN service. Het zou mogelijk moeten zijn om een negatieve score te geven.
Ik raadt iedereen aan, zeker de mensen met een beperkt budget, om lokaal te kopen. Matrabike lokt met een iets goedkopere prijs en slaat nadien hard terug in reparatiekosten die zelfs voor reparaties binnen het half jaar niet onder garantie vallen.
Koop NIET bij Matrabike en waarschuw consumenten voor hun management stijl. Nl. Hit and run. Verkoop en hoop nooit meer van je klant te horen. Voor service hebben zij geen beleid.
Rapporteren
2020-01-21 15:23:11
9 maanden geleden
1 10 0
31 december 2019 heb ik een fiets besteld en betaald. Gelijk daarna heb ik de bestelling geannuleerd. Tot nu toe heb ik meerdere keren met de klantenservice gebeld. Het wordt elke keer beloofd dat het geld "volgende week" teruggestort wordt. Op 21 januari 2020 is het nog niet gebeurd, terwijl ze op hun website beloven dat ze binnen 14 dagen terugbetalen. Bestelling heb ik gelijk geannuleerd, fiets was nooit verzonden. Als je nog moet wachten op een retour, kan ik het misschien nog enigszins begrijpen. Maar dit kan gewoon niet. Ik was van plan om de fiets later dit jaar opnieuw te bestellen, maar dat wordt hem niet meer.
Rapporteren
2019-02-25 17:38:58
2 jaren geleden
2 10 0
In september een e bike gekocht voor mijn dochter. Op advies van matra bikes . een fiets uitgezocht die aan onze wensen voldeed. Maar helaas. de fiets houd er na 20 km al mee op( volgens Matra kan de fiets 120Km) nu weet ik dat dit onder de meest gunstige omstandigheden is , maar 20 km is wel heel weinig. Na bijna smeken voor service een nieuwe accu gekregen. Dit bleek niet de oplossing. Ze wilde de fiets wel controleren maar dan moesten wij de retourskosten zelf betalen.. wederom w weken verder eindelijk de fiets opgehaald. (kosten wel betaald door Matra. Wederom weer een fiets terug gekregen die niet functioneerde. Het proces maar weer herhaald . Weer een fiets terug gekregen die niet normaal functioneert inmiddels valt het display uit. Het is nu bijna maart en nog geen oplossing. Matra reageert slecht op onze mail . en gaat erg slecht met onze klacht om en het hele proces duurt erg lang.. Ze hanteren algemene voorwaarden , maar vergeten dat de wet boven de algemene voorwaarden staat. Ik houd helemaal niet van reviews geven, maar zij vragen erom . Mijn 2 andere kinderen moeten straks ook een nieuwe fiets. Maar ik ga gewoon weer naar de plaatselijke fietsboer.
Rapporteren
2019-02-24 23:46:38
2 jaren geleden
6 10 0
Beste Mensen. Als U een fiets wil kopen kan ik Matrabike NIET adviseren. Ik-zelf heb een lekke band gereden (fiets van €1500,- dus wel bij Marabike gekocht) en omdat er een totaal vreemde rem voor mij op zit heb ik dit karweitje uitbesteed aan Matrabike. Let wel er moet een nieuwe binnen- en buitenband op gelegd worden. Vooruit betaling €55,-. Nu zit ik met een noodgeval (kan de fiets hiervoor niet missen) en wat schetst mijn verbazing, de eerste keer door de telefoon was de reparatie 3weken en bij de laatst ontvangen e-mail werd het ineens 4weken. Ja,ja om een binnen- en buitenband te vervangen. Derhalve dus negatief advies van mij
Rapporteren
2018-09-14 14:17:04
2 jaren geleden
1 10 0
Ik heb na aankoop op 27-07-2018 mijn fiets binnengebracht bij de verdeler op 01-08-2018 omdat er een probleem was met de vering. Ondertussen 6 weken later heb ik mijn fiets nog niet terug !!!
Rapporteren
2018-03-07 16:57:34
3 jaren geleden
1 10 0
Zeer slechte fiets Roest weg Spaken ook. Word niets aan gedaan.
Rapporteren
2016-06-01 13:48:32
4 jaren geleden
8 10 0
Wij zouden de fiets vandaag tussen 9 en 1 krijgen volgens mij, maar dit werd pas 3 uur. Na een belletje kwam er wel duidelijkheid dat er iets vertraging was. Alles is nu goed en het ziet er keurig uit.
Rapporteren
2016-05-18 08:00:09
5 jaren geleden
9 10 0
Super blij met de fiets en de service van Matrabike. Het enigste was dat er geen slot bij mijn fiets zat wat ik toch een beetje vreemd vond. Een fiets moet tegenwoordig toch opslot :P
Rapporteren
1
4.44
Bekijken
Beoordelen