Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

MijnAutoonderdelen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.51
6.51 0 10
16 reviews
68% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-02-06 10:57:22
2 maanden geleden
1 10 0
een bestelling gedaan en via Ideal betaald. toen ik na een paar dagen nog niks in huis had ging ik bellen. Ik kreeg te horen dat de producten in prijs gestegen waren net na mijn betaling en dat ik nog ff wat bij moest betalen. ik heb de bestelling geannuleerd en ergens anders besteld.schandalig dat ik er zelf achteraan moet en ook nog moet bijbetalen terwijl ik al had afgerekend.
Rapporteren
2018-11-02 22:53:01
5 maanden geleden
10 10 0
Ik heb uitstekende ervaringen met mijnautoonderdelen.nl. Met name de prijs, de communicatie (met Alex), juiste levering, tijdens levering met Post.nl de meldingen van transport. Een voorbeeld voor vele internetshops en echt aan te bevelen!
Rapporteren
2018-01-25 17:09:15
1 jaren geleden
2 10 0
Ik bestelde Bosch ruitenwissers voor mijn auto bij deze firma. Toen ik ze 2 weken later wilde monteren bleek, dat de verkeerde wissers geleverd waren! Voor de zekerheid even langs de garage gegaan, die dit bevestigde. Op mijn email om deze te ruilen wordt doodleuk gezegd: U heeft ze al langer dan 2 weken dus kan niks meer gereclameerd worden! NOOIT, maar dan ook NOOIT MEER!!!!
Rapporteren
2017-10-18 13:11:51
1 jaren geleden
10 10 0
Motorkap en een bumper besteld en alles netjes ontvangen. Binnen 1 dag was alles geleverd. Ik hrb nergens anders zo snel en zo goedkoop kunnen vinden. Prima bedrijf, vriendelijke klantenservice, snelle levering en nog goedkoop ook. Ik ben absoluut goed geholpen en ben erg blij met hun service!
Rapporteren
2017-10-17 21:20:25
1 jaren geleden
10 10 0
Dringend een interieurfilter en remslang nodig. Na een tip op mijnautoonderdelen.nl gekeken , besteld voor 1800 uur en netjes de volgende dag afgeleverd gekregen. De snelle levering in combinatie met de prijs maakt het bestellen bij deze site absoluut voor herhaling vatbaar.
Rapporteren
2017-10-17 20:45:59
1 jaren geleden
10 10 0
Ik heb een toyota yaris en had een radiateur nodig. Ik vond op het internet mijnautoonderdelen.nl Ik vroeg via de chat naar mijn radiateur en de medewerker zei dat ze het met een dag konden leveren. Ik bestelde het onderdeel en was inderdaad de volgende dag in huis. Prima snelle en goede bedrijf. Medewerker was heel behulpzaam
Rapporteren
2017-10-17 19:31:19
1 jaren geleden
9 10 0
Voor mijn Golf 6 was ik op zoek naar koplampen. Dit heb ik bij mijnautoonderdelen.nl kunnen vinden. De bezorger stond de volgende dag al voor de deur met mijn koplampen. Bij deze een adres gevonden waar ik de volgende keer weer terecht kan.
Rapporteren
2017-10-09 12:58:48
1 jaren geleden
10 10 0
Ik koop mijn onderdelen al jaren bij mijnautoonderdelen. Omdat ik nog eens in de buurt woon, kan ik het dezelfde dag afhalen. altijd vriendelijk en goed prijs.
Rapporteren
2017-10-08 09:39:06
1 jaren geleden
10 10 0
Alle onderdelen gevonden die ik nodig had. Niets op aan te merken. Prima bedrijf met goed spul, snelle levering en behulpzame medewerkers!
Rapporteren
2017-10-03 22:36:24
1 jaren geleden
10 10 0
Ik wist eerst niet of ik nou echt bij www.mijnautoonderdelen.nl moest kopen door de niet al te goede recensies die ik hier had gelezen, maar heb absoluut geen spijt. Ik had remschijven nodig voor mijn golf VI en had geen zin om te wachten op die Duitse sites die binnen 3 tot 5 dagen leveren. Bij een grossier kon ik ook halen, maar door de prijs en het gemak om achter mijn computer te kunnen bestellen, heb ik ze toch via Mijnautoonderdelen aangeschaft. Ik heb mijn remschijven om 17:50 besteld en inderdaad een dag later aangeleverd gekregen! Top bedrijf!
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
6.51
Bekijken
Beoordelen