Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

MijnAutoonderdelen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.37
6.37 0 10
19 reviews
68% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-08-23 13:01:04
3 maanden geleden
1 10 0
onjuiste informatie op de website vermeld, er wordt aangegeven vandaag ophalen, je gaat bestellen, geeft ze aan dat de bestelling pas de volgende dag klaar is voor ophalen! zeer slechte helpdesk.
Rapporteren
2019-07-16 17:01:09
4 maanden geleden
3 10 0
Op de site wordt overal geadverteerd met 'volgende dag geleverd*'. De * betekent gemmideld 2 werkdagen.
Rapporteren
2019-07-01 09:33:49
4 maanden geleden
3 10 0
Laatst twee ruitenwissers besteld op de website. Pakket was keurig op tijd geleverd, maar de ruitenwissers bleken niet te passen op mijn auto. Kan gebeuren, dus ruitenwissers terug gestuurd (6,95 verzendkosten).

Een aantal dagen later krijg ik het pakket opnieuw thuis bezorgd met nieuwe stickers en nieuw tape van Mijnautoonderelen (ik had het terug gestuurd met grijs ductape dat verwijderd was en ik had de stickers met mijn adres erop verwijderd, om misverstanden te voorkomen)

Gebeld met de klantenservice en kreeg een niet al te vriendelijke man aan de lijn. Hij bleef voet bij stuk houden dat de fout lag bij PostNL. Ik heb aangegeven dat dit niet kon, want vanwege de nieuwe tape die erop zet. PostNL heeft vast geen tape van Mijnautoonderdelen liggen. Toch kreeg ik geen gelijk, want de fout ligt volgens hem bij PostNL. Hij had in het systeem gekeken en gezegd dat het pakket niet bij hun is geweest. Ik kon dit de klantenservice maar niet aan het verstand brengen dat het pakket bij hun geweest moest zijn.

Toen ik het pakket terug wilde sturen werd me duidelijk waarom. Ik moest nogmaals 6,95 verzendkosten betalen, omdat het pakket wel daar geleverd was.

Nadat het pakket voor de tweede keer verstuurd was kreeg ik vrij snel een mail met dat ik het geld terug zou krijgen voor de ruitenwissers. Dat ik twee keer verzendkosten heb moeten betalen laten ze achterwege.

Oftewel, nooit meer bestellen bij Mijnautoonderdelen. Wat een asociale manier van met klanten omgaan.
Rapporteren
2019-02-06 10:57:22
9 maanden geleden
1 10 0
een bestelling gedaan en via Ideal betaald. toen ik na een paar dagen nog niks in huis had ging ik bellen. Ik kreeg te horen dat de producten in prijs gestegen waren net na mijn betaling en dat ik nog ff wat bij moest betalen. ik heb de bestelling geannuleerd en ergens anders besteld.schandalig dat ik er zelf achteraan moet en ook nog moet bijbetalen terwijl ik al had afgerekend.
Rapporteren
2018-11-02 22:53:01
1 jaren geleden
10 10 0
Ik heb uitstekende ervaringen met mijnautoonderdelen.nl. Met name de prijs, de communicatie (met Alex), juiste levering, tijdens levering met Post.nl de meldingen van transport. Een voorbeeld voor vele internetshops en echt aan te bevelen!
Rapporteren
2018-01-25 17:09:15
2 jaren geleden
2 10 0
Ik bestelde Bosch ruitenwissers voor mijn auto bij deze firma. Toen ik ze 2 weken later wilde monteren bleek, dat de verkeerde wissers geleverd waren! Voor de zekerheid even langs de garage gegaan, die dit bevestigde. Op mijn email om deze te ruilen wordt doodleuk gezegd: U heeft ze al langer dan 2 weken dus kan niks meer gereclameerd worden! NOOIT, maar dan ook NOOIT MEER!!!!
Rapporteren
2017-10-18 13:11:51
2 jaren geleden
10 10 0
Motorkap en een bumper besteld en alles netjes ontvangen. Binnen 1 dag was alles geleverd. Ik hrb nergens anders zo snel en zo goedkoop kunnen vinden. Prima bedrijf, vriendelijke klantenservice, snelle levering en nog goedkoop ook. Ik ben absoluut goed geholpen en ben erg blij met hun service!
Rapporteren
2017-10-17 21:20:25
2 jaren geleden
10 10 0
Dringend een interieurfilter en remslang nodig. Na een tip op mijnautoonderdelen.nl gekeken , besteld voor 1800 uur en netjes de volgende dag afgeleverd gekregen. De snelle levering in combinatie met de prijs maakt het bestellen bij deze site absoluut voor herhaling vatbaar.
Rapporteren
2017-10-17 20:45:59
2 jaren geleden
10 10 0
Ik heb een toyota yaris en had een radiateur nodig. Ik vond op het internet mijnautoonderdelen.nl Ik vroeg via de chat naar mijn radiateur en de medewerker zei dat ze het met een dag konden leveren. Ik bestelde het onderdeel en was inderdaad de volgende dag in huis. Prima snelle en goede bedrijf. Medewerker was heel behulpzaam
Rapporteren
2017-10-17 19:31:19
2 jaren geleden
9 10 0
Voor mijn Golf 6 was ik op zoek naar koplampen. Dit heb ik bij mijnautoonderdelen.nl kunnen vinden. De bezorger stond de volgende dag al voor de deur met mijn koplampen. Bij deze een adres gevonden waar ik de volgende keer weer terecht kan.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
6.37
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730