Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Paradigit ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Paradigit
3.66 / 0 10
Er zijn 3 ervaringen toegevoegd
Paradigit ervaring toevoegen Lees alle Paradigit ervaringen

3 Paradigit ervaringen

Start aan je beoordeling van Paradigit
Klik hier om je beoordeling te geven
9 / 100
Beoordeeld op 01-07-2016 door
Laptop gekocht die in de aanbieding was. Deze werd binnen een dag geleverd. ....
Bekijk Paradigit
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 20-10-2015 door
Onlangs heb ik op de Paradigit website een bestelling geplaatst voor een Laptop. Op de site stond vermeld dat als deze vóór 16.30 werd besteld, deze de volgende dag zou worden afgeleverd.
De bestelling is ruim voor deze aangegeven tijd geplaats maar de levering op de volgende dag gebeurde niet. Telefonisch contact met Paradigit leverde een zeer gebrekkig antwoord op en de afspraak dat een medewerker zou mailen met een status update bleef ook uit. De betreffende bestelling werd uiteindelijk pas de dag erop geleverd. Het is dus zeer misleidend weergegeven op uw website als je de gedane belofte van levering de volgende dag niet na waar kan maken.
Daarnaast is de verstrekte informatie van de medewerker, dat het niet uit het eigen magazijn komt, voor een klant helemaal niet relevant. Hij wil gewoon op de afgesproken tijd zijn spullen ontvangen! Daarnaast wil een klant ook graag een track en trace code ontvangen om de bestelling te kunnen volgen en te weten wanneer een product te verwachten is.
Waarschijnlijk zal een dergelijke situatie wel ingedekt zijn via de verkoop voorwaarden, maar Paradigit is een tevreden klant kwijt! Voorheen was ik over het algemeen enthousiast over de service van het bedrijf maar dat is nu grotendeels weg.
....
Bekijk Paradigit
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 17-02-2015 door
Een Lenovo Laptop gekocht (649,-) op advies van Paradigit. Binnen een half jaar 2 x gecrasht. Probleem was niet te achterhalen, mocht wel de herstartkosten 180,- betalen. Viel niet onder service/garantie. Terugnemen deden ze ook niet. Ongelooflijk! Met Lenovo gebeld maar die verwees naar Paradigit. Op advies van Lenovo de licenties gekopieerd zodat ik zelf de laptop kan herstarten. Laptop blijft regelmatig zomaar crashen, nu zelfs maandelijks. Laptop bleek net zo onbetrouwbaar als zijn leverancier. Ik koop nooit meer iets bij Paradigit. De service is 3 keer niks. Wat een blamage !
Winkel: Paradigit Amersfoort.
....
Bekijk Paradigit
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
33% van de consumenten zijn tevreden over Paradigit
Lees alle reviews en bekijk Paradigit
Bekijk Paradigit
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy