Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Prenatal ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Prenatal
5.3 / 0 10
Er zijn 4 ervaringen toegevoegd
Prenatal ervaring toevoegen Lees alle Prenatal ervaringen

4 Prenatal ervaringen

Start aan je beoordeling van Prenatal
Klik hier om je beoordeling te geven
2.2 / 100
Beoordeeld op 23-07-2015 door
Online muziek mobiel besteld. Sticker zat er verkeerd om opgeplakt waardoor het leek of mobiel op zijn kop hing. Ondanks contact via customerservice na 6 werkdagen nog geen reactie gehad (en te hoogzwanger om nog langs winkel langs te gaan). Problemen zou ik dan in de toekomst ook alijd proberen in de winkel op te lossen ipv via de online customerservice care. Dan krijg je nelijk 0% hulp. Bij babypark en babydump altijd prima online hulp gekregen! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 17-12-2014 door
Wij hebben een zeer slechte ervaring met de online shop van Prenatal!

Bij het artikel online stond geen levertijd, maar van een standaard Maxi Cosi mag je verwachten dat die binnen een week thuis hebben. Na een week wachten nog niks ontvangen! Ik heb drie keer een bericht moet sturen, maar iedere keer geen reactie! Nu net een mail dat het artikel in eens niet leverbaar is!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 18-10-2014 door
Hoi ik ben net vader geworden en ben samen met mijn vrouw bij de prenatal langs geweest. Geweldige winkel en je kan er zoveel vinden. De mensen daar zijn ook erg kundig en geven goede service.

Ook heb ik naderhand ook nog online wat besteld. De website is wel wat onoverzichtelijk maar goed. Het is nu eenmaal zo maar ben wel tevreden over het algemeen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 30-04-2014 door
Man man wat een spullen hebben ze daar zeg. Zeker bij die winkel bij de Arena. Kan daar een hele dag winkelen als het zou moeten. Ik ben nu 6 maanden vader maar weet nog wel hoe het er aan toeging toen we inkopen gingen doen.

Wat je allemaal wel niet moet kopen. Maar prettig dat de Prenatal echtalles heeft. De webshop is een drama want je weet echt niet waar je nou moet zoeken maar in de winkel is het al een stuk makkelijker.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
50% van de consumenten zijn tevreden over Prenatal
Consumenten zijn het meest te spreken over de Prijs bij Prenatal
Oke
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy