Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Snorestopper ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
4 reviews
100% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2014-10-18 18:46:01
6 jaren geleden
8 10 0
Het is een geweldig apparaatje wat ik eerder had moeten ontdekken. Mijn man snurkt zo hard en heb gezocht naar een makkelijke oplossing. Met deze snurkbeugel veranderde mijn leven van de een op de andere dag. WAT EEN GEWELDIGE OPLOSSING!!

Wel uitkijken wanneer je het beugeltje op maat gaat maken. Want dat moet met heet water en je kan je mond verbranden als je niet goed de instructies volgt.
Rapporteren
2014-04-07 18:25:13
7 jaren geleden
10 10 0
Ik en mijn vrouw zijn zo gelukkig sinds we de Snorestopper hebben. We hadden namelijk beide last van snurken, en ik dan in grotere mate dan mijn vrouw. Vaak hield de ene de ander wakker en werden we in de morgen vaak vermoeid wakker.

We hebben de Snorestopper als een soort van laatste redmiddel maar aangeschaft met het idee baat het niet dan schaad het niet.

En we merkte binnen enkele dagen al het geweldige succes. Ik slaap heel goed en in de morgen ben ik helemaal uitgerust. Mijn vrouw heeft iets minder resultaat maar zij merkt ook dat ze in de morgen veel fitter is.

Kortom echt een uitkomst en iets wat ik iedereen die last heeft van snurken zou aanraden. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!
Rapporteren
2014-04-01 19:15:24
7 jaren geleden
10 10 0
Een geweldig simpel beugeltje hielp mij van mijn snurkprobleem af. Mijn vriendin had er meer last van dan ik en wilde voor haar graag een oplossing vinden.

Veel beugels en oplossingen voor snurken zijn er wel op de markt maar vele werken niet of zijn heel erg duur. Met de Snorestopper heb ik een prima oplossing voor een betaalbare prijs.

En het belangrijkste is dat mijn vriendin er nu geen last meer van heeft.

Ik ben dol gelukkig nu ik na bijna 8 jaar geheel snurkvrij ben.
Rapporteren
2014-04-01 19:12:50
7 jaren geleden
10 10 0
Mijn man heeft al jaren een snurkprobleem. En we hebben echt van alles gedaan om hem er vanaf te laten komen. Iedereen kent die tips wel om bijvoorbeeld niets te eten voor het slapen gaan en slapen met een tennisbal in je rug...maarja dat wilde dus allemaal niet helpen.

Ik kwam toen ik ging zoeken op verschillende forums achter de Snorestopper. En we hebben er toen eentje besteld. We wisten niet of het zou gaan werken. Maar tot onze grote verbazing was het de uitkomst. Mijn man snurkt niet meer en we kunnen eindelijk weer samen slapen. Het is een geweldig gevoel en we kunnen nu gewoon weer naast elkaar in slaap vallen.

Enige minpunt aan de Snorestopper is dat het op maat bijten wel een beetje pijn kan doen als je gevoelige tanden hebt. En het is ook belangrijk om hem een beetje af te laten koelen want anders brand je je tong en tandvlees.
Rapporteren
1
7.00