Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Superkeukens ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

superkeukens ervaringen
Superkeukens
7.5 / 0 10
Er zijn 4 ervaringen toegevoegd
Superkeukens ervaring toevoegen Lees alle Superkeukens ervaringen

4 Superkeukens ervaringen

Start aan je beoordeling van Superkeukens
Klik hier om je beoordeling te geven
1 / 100
Beoordeeld op 07-11-2017 door
Na een rommelig voortraject, waarbij diverse zaken achteraf aangepast moesten worden is onze keuken gemonteerd in juli 2017. Na het monteren bleek dat de maat van de bladen niet overeenkwam met de maat van de meubels. De monteur heeft gemonteerd wat hij kon en is vervolgens weggegaan met de melding dat er een nieuw blad zou komen. Na twee maanden kreeg ik een mail van Superkeukens. Ik ging ervan uit om een afspraak te maken voor montage van het nieuwe blad. Dit bleek te zijn om me te herinneren aan de openstaande betaling. Hierop heb ik gereageerd dat ik de betaling zou voldoen zodra de keuken compleet gemonteerd zou zijn.
Hierop is een lang traject met vooral trage reacties van Superkeukens op gang gekomen. Uiteindelijk is op 17-2-2017 een oplossing overeengekomen met als leverdatum 13-4-2017. Omdat deze oplossing ook een paar extra onderdelen omvatte is hier een extra bedrag voor overeengekomen. Uiteindelijk heb ik na het verstrijken van de afgesproken datum contact opgenomen en gevraagd om tekst en uitleg. Hier kwamen allerlei smoesjes en excuses op, maar geen concrete oplossing. Uiteindelijk werd een montagedatum van 26-6-2017 voorgesteld. Ik heb gemeld dat ik het niet eens was met een dusdanige uitloop ten opzichte van de afspraak en heb gevraagd dit te versnellen. Hierop werd niet ingegaan. Hierna heb ik gevraagd om financiële genoegdoening wegens het niet nakomen van de afspraken. Hierop werd geantwoord dat dit in overweging zou worden genomen. Uiteindelijk is hier na montage alleen nog een reactie op gekomen met excuses. Hierop heb ik geantwoord hier geen genoegen mee te nemen. Hierna heb ik alleen nog betaalverzoeken ontvangen. In eerste instantie heb ik om mijn goede wil te tonen het oorspronkelijke bedrag voor de keuken betaald. Hierop volgde het verzoek om ook het resterende bedrag voor de extra onderdelen van de oplossing te betalen. Ik heb hiervan aangegeven dat dit niet volgens afspraak is gegaan. Hierop kwam uitsluitend reactie dat dit volgens Superkeukens wel zo was en dat er een incassobureau ingeschakeld zou worden als ik niet tot betaling overging. Omdat ik om het openstaande bedrag niet nog meer gezeur wilde hebben dan ik tot nu toe al heb gehad, heb ik het bedrag onder protest en voorbehoud van rechten betaald.

Blijf weg bij deze zaak als je iets wilt dat ingewikkelder is dan een standaard recht keukenblokje.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 09-03-2017 door
Erg fijn geholpen hier. Leuke mensen en meedenkend. Bovenal echt een hele goede prijs voor onze keuken.

Ik raad Superkeukens zeker aan!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 14-10-2016 door
Wij zijn verschillende keukenwinkels langs gegaan, maar hadden het beste gevoel bij Superkeukens. Uiteindelijk de keuken besteld en kwaliteit is echt perfect. Hebben de keuken nu een paar weken en super tevreden. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 17-08-2015 door
Wij zijn onwijs tevreden met onze keuken en hoe we zijn geholopen door het personeel. Helemaal niet opdringerig en super vriendelijk. Echt een aanrader als je gewoon een goede keuken wilt voor een mooie prijs ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
superkeukens ervaringen
75% van de consumenten zijn tevreden over Superkeukens
Lees alle reviews en bekijk Superkeukens
Oke
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy