Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Thuisbezorgd.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.53
4.53 0 10
26 reviews
50% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2017-03-04 20:00:11
3 jaren geleden
10 10 0
Eten was lekker warm en smaak heerlijk, bezorgen was super snel, ik ga weer bij Morgana eten bestellen.
Rapporteren
2017-02-13 17:50:49
3 jaren geleden
9 10 0
Het eten is om van te genieten het smaakt absoluut heerlijk meest belangrijke de bezorger was super snel en vriendelijk Ik ben blij en absoluut te vrede met bistro top
Rapporteren
2016-09-16 10:26:26
4 jaren geleden
1 10 0
NOOIT meer bij deze Subway broodjes bestellen. Elke keer gaat er iets niet goed met de bestelling.
Rapporteren
2016-04-24 21:35:46
4 jaren geleden
10 10 0
Perfect
Rapporteren
2016-04-08 12:43:43
4 jaren geleden
1 10 0
Vorige keer besteld bij Grieks at home (Utrecht) -> kreeg geen bevestiging. Na een half uur gebeld -> niets doorgekregen. Keer daarvoor besteld bij Grieks at home (Utrecht) -> na 1,5 uur eindelijk bezorgd. Geklaagd met als resultaat dat wij nu niet meer kunnen bestellen bij Grieks at home (via Thuisbezorgd). Kan om Thuisbezorgd.nl geen recessie geven. Link doet het niet!
Rapporteren
2016-01-20 02:04:46
4 jaren geleden
1 10 0
Ik heb een broodje durum kip besteld. En vervolgens komt jou bezorger aan met een broodje gezond. Er zat namelijk meer sla en groente in als KIP! Knoflook en sambal als ik het aangeef bij de bestelling verwacht ik dat het er in zit. En over het erin zitten gesproken als ik op de site niet aangeef om groente er in te hebben verwacht ik dat het er niet inzit zolang ik dat niet aangeef. De bezorger was vriendelijk en netjes. ZOU U ZO VRIENDELIJK WILLEN ZIJN OM OP DE SITE AAN TE PASSEN VOOR HET VRAGEN GROENTE ERIN JA OF NEE? VERDER REST WAS HET VLEES EN HET DEEG LEKKER, ALLEEN JAMMER VAN HET VELEN SALADE DAT ER IN ZAT. HOPELIJK DOE JE ER IETS AAN
Rapporteren
2015-11-05 16:09:44
5 jaren geleden
10 10 0
Heerlijk eten besteld bij de chinees in Purmerend. Vind het ideaal als ik thuiskom dat ik even kan bestellen en kan bijhouden hoelang alles nog duurt. Helemaal super.
Rapporteren
2015-09-13 16:02:23
5 jaren geleden
9 10 0
Net eten besteld bij Snackbar de Traay in Driebergrn via thuisbezorgd.nl en de bezorger stond binnen 10 min op de stoep, goede service, daarnaast is het eten ook van goede kwaliteit en hele vriendelijke mensen die mij te woord staan. Volgende keer bestel ik zet weer!!Bedankt en tot ziens
Rapporteren
2015-07-01 18:06:57
5 jaren geleden
2 10 0
Bestelling geplaatst bij een swarma tent, Bestelling geweigerd. Tweede keer, lukte het wel. Maar na anderhalf uur swarma tent maar gebelt en ze hadden niks door gekregen. Zelf maar telefonisch Bestelling maakt. thuisbezorgt bezorgt hier heel weinig.
Rapporteren
2015-06-18 16:40:01
5 jaren geleden
3 10 0
Dit is nu de tweede keer dat de ideal betaling niet doorloopt terwijl het wel van de rekening af is. Na de betaling kom je terug op de website en daar blijft het dan meer dan een half uur draaien met bestelling afronden. Nu weer een klacht gedaan. Vorige keer zou ik mijn betaling terug krijgen en een kortingscode. Betaling nooit terug gehad en de kortingscode werkte ook niet. Zal nu weer naar mijn centen kunnen fluiten. Laatste keer dat ik besteld heb via deze website
Rapporteren
4.53
Bekijken
Beoordelen