Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Vakantieveilingen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.43
4.43 0 10
64 reviews
50% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-02-19 12:06:34
1 maanden geleden
10 10 0
wow, wat een ervaring was dit! Ik had op vakantieveilingen een persoonlijk styling gewonnen, toen mocht ik uitkiezen in welke winkel ik deze styling wilde hebben. Allemaal ontzettende mooie winkels, maar ik koos uiteindelijk voor de Shoebox in Beilen. En ik heb echt, zulk goed advies gekregen over welke kleding mij het beste staat, en welke kleuren het beste passen bij huid/gezicht/lichaam. Ik loop nu hip, stijlvol en met zelfverzekerdheid rond! Ik heb dit samen met 3 vriendinnen gedaan, en we zijn alle 4 ontzettend geslaagd en hebben allen een een tas vol gekocht! Wil jij net zoals ik ook een super dag hebben, en lekker shoppen met goed advies? koop dan op vakantie veilingen een bon voor Persoonlijk Styling Advies en laat je verwennen en verrassen!
Rapporteren
2019-02-19 12:06:16
1 maanden geleden
10 10 0
wow, wat een ervaring was dit! Ik had op vakantieveilingen een persoonlijk styling gewonnen, toen mocht ik uitkiezen in welke winkel ik deze styling wilde hebben. Allemaal ontzettende mooie winkels, maar ik koos uiteindelijk voor de Shoebox in Beilen. En ik heb echt, zulk goed advies gekregen over welke kleding mij het beste staat, en welke kleuren het beste passen bij huid/gezicht/lichaam. Ik loop nu hip, stijlvol en met zelfverzekerdheid rond! Ik heb dit samen met 3 vriendinnen gedaan, en we zijn alle 4 ontzettend geslaagd en hebben allen een een tas vol gekocht! Wil jij net zoals ik ook een super dag hebben, en lekker shoppen met goed advies? koop dan op vakantie veilingen een bon voor Persoonlijk Styling Advies en laat je verwennen en verrassen!
Rapporteren
2019-02-04 13:44:21
2 maanden geleden
2 10 0
Men doet er goed aan om het product eens te googelen, er zijn diversen aanbieders. Als je het product goed omschrijft, zie je bij diversen aanbieders dat de zgn consumenten prijs veel te hoog is bij vakantieveilingen. Ge woon een lokkertje, en ook een leugen, dan de administratie en verzend kosten word dik aan verdiend. Vele andere aanbieders versturen het gratis bol.com b.v maar ook anderen. En dan betaal je de echte consumenten prijs !!! Prijsaanvechter.
Rapporteren
2019-01-08 09:39:25
3 maanden geleden
10 10 0
Wat een topservice. Ze doen er alles aan om je te woord te staan en een oplossing te bieden. Helaas hebben ze uiteindelijk niet zelf de oplossing kunnen bieden, maar de service was heel klantvriendelijk.
Rapporteren
2018-11-12 11:18:04
4 maanden geleden
2 10 0
Loopfiets veiling gewonnen en betaald. Je krijgt echter het product niet. Verschillende keren gebeld en elke keer een ander antwoord en conclusie. Op Social media reageren ze niet. Ik zou zeggen, kijk maar uit!!! Geld weg en geen product! Oplichting noem ik dat!
Rapporteren
2018-11-12 09:26:39
4 maanden geleden
10 10 0
Super leuke, fijne goedkope manier! Er zijn uiteraard altijd en overal azijnzeikers die om elk ding iets te klagen hebben.. Wij hebben al jaren een topervaring met vakantieveilingen! Heerlijk een hotelovernachting voor een prikkie of een stedentrip voor een prikkie. Hoe lekker is dat! Top website!
Rapporteren
2018-11-09 21:07:36
5 maanden geleden
2 10 0
Ik heb op 21 oktober jl. een Soundbar gewonnen en ook betaald. Vandaag 9 november een simpel mailtje ontvangen van de veilingmeester dat deze niet geleverd kan worden. Krijg wel de centjes terug, schrijven ze. Maar tot mijn verbazing zie ik dat deze Soundbar nog steeds op de website van Vakantieveilingen wordt aangeboden en dat er nog steeds mensen zijn die deze Soundbar winnen en dus betalen. Hoe is dat mogelijk! Notarieel toezicht op veilingen en biedingen blijkt dus van slechte kwaliteit en waardeloos!!
Rapporteren
2018-11-08 13:58:44
5 maanden geleden
2 10 0
Kaartjes gewonnen voor julianatoren (totaal 37 euro betaald) met 4 Nov als gekozen datum. 4 Nov staan de kinds helemaal klaar om te gaan, ik wil de auto halen en zie dat me auto er niet meer staat, INGEBROKEN EN MEE GENOMEN DOOR DE POLITIE. Ik meteen met vakantieveiling gebeld om dit door te geven krijg ik als reactie, "sorry we kunnen niks voor jullie betekenen hierin, je krijgt een tegoed van VIJF EURO voor een nieuwe veiling. Stelletje asocialen!!!
Rapporteren
2018-11-04 18:00:50
5 maanden geleden
4 10 0
2 bonnen voor van der valk eten/slapen/ontbijt afgedrukt op18-10-2018 ,deze zijn alleen voor zondags een halfjaar geldig. Wil deze verzilveren .....1 datum was zondag 4 november. Ik vakantie veilingen bellen(23-10-2018)antwoordt veilingmeester zou een mail toe sturen,,,,,,je raad het al geen mail ,nog 3 keer contact gehad en nu zijn er helemaal geen datums beschikbaar(bonnen zijn nog geen 3 weken oud)half jaar geldig geen datums...oja als je meer betaald voor je kamer bij van der valk zijn er nog 2 datums dat ik zou kunnen boeken. Houden deze mensen er wel rekening mee dat ik ook vrij moet vragen en niet 1 week van tevoren kan boeken. Al contact met radar gehad deze kijken mee naar de af loop.
Rapporteren
2018-10-30 20:18:08
5 maanden geleden
5 10 0
Heb een radio gewonnen die in de garantie tijd stuk is gegaan. Gebeld en gemaild maar na 3 weken nog steeds geen oplossing
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167