Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Vakantieveilingen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.26
4.26 0 10
69 reviews
46% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-09-03 11:21:16
15 dagen geleden
1 10 0
maak hier geen gebruik van!!! Ik was ziek en kon niet naar het restaurant komen. Het restaurant gebeld en die vonden het geen probleem, maar Vakantieveilingen geeft niet mee. De bon is verbruikt nu.

Direct mijn account gedeactiveerd.
Rapporteren
2019-06-25 19:52:59
3 maanden geleden
1 10 0
De actie 2=1 is nep. Ze werken met dubbele veilingen, laten je dure kaarten "winnen" voor het dolfinarium en vervolgens geldt hier de actie niet voor...….

Medewerkers zijn niet bereid het probleem op te lossen !

Ik bestel hier N O O I T meer iets !!!!
Rapporteren
2019-05-31 12:41:24
4 maanden geleden
1 10 0
Vakantieveilingen heeft mij niet gegeven wat beloofd is. Na contact weigeren ze het op te lossen.
Rapporteren
2019-05-26 23:21:20
4 maanden geleden
2 10 0
erg slecht services
Rapporteren
2019-05-21 15:56:33
4 maanden geleden
1 10 0
Overnachtingen Roompot gekocht via vakantieveilingen, tijdens het boeken wat moet gebeuren via de site van Vakantieveilingen krijg ik meteen op mijn scherm de mededeling dat mijn voucher ongeldig is.
Contact opgenomen met Vakantie veilingen zeggen zei dat ik een weekend had gereserveerd (geheel andere data) en dat zei de boeking niet ongedaan konden maken; "Sorry voor het ongemak" waren hun worden.
Echter ik heb nooit een reserveringsmail gehad van het weekend wat ik volgens hun geboekt zou hebben, ik heb gevraagd deze mail alsnog mij toe te sturen tot op heden niet gehad.
Kortom weggegooid geld en oplichting je koopt een product maar krijgt niks.
Rapporteren
2019-02-19 12:06:34
7 maanden geleden
10 10 0
wow, wat een ervaring was dit! Ik had op vakantieveilingen een persoonlijk styling gewonnen, toen mocht ik uitkiezen in welke winkel ik deze styling wilde hebben. Allemaal ontzettende mooie winkels, maar ik koos uiteindelijk voor de Shoebox in Beilen. En ik heb echt, zulk goed advies gekregen over welke kleding mij het beste staat, en welke kleuren het beste passen bij huid/gezicht/lichaam. Ik loop nu hip, stijlvol en met zelfverzekerdheid rond! Ik heb dit samen met 3 vriendinnen gedaan, en we zijn alle 4 ontzettend geslaagd en hebben allen een een tas vol gekocht! Wil jij net zoals ik ook een super dag hebben, en lekker shoppen met goed advies? koop dan op vakantie veilingen een bon voor Persoonlijk Styling Advies en laat je verwennen en verrassen!
Rapporteren
2019-02-19 12:06:16
7 maanden geleden
10 10 0
wow, wat een ervaring was dit! Ik had op vakantieveilingen een persoonlijk styling gewonnen, toen mocht ik uitkiezen in welke winkel ik deze styling wilde hebben. Allemaal ontzettende mooie winkels, maar ik koos uiteindelijk voor de Shoebox in Beilen. En ik heb echt, zulk goed advies gekregen over welke kleding mij het beste staat, en welke kleuren het beste passen bij huid/gezicht/lichaam. Ik loop nu hip, stijlvol en met zelfverzekerdheid rond! Ik heb dit samen met 3 vriendinnen gedaan, en we zijn alle 4 ontzettend geslaagd en hebben allen een een tas vol gekocht! Wil jij net zoals ik ook een super dag hebben, en lekker shoppen met goed advies? koop dan op vakantie veilingen een bon voor Persoonlijk Styling Advies en laat je verwennen en verrassen!
Rapporteren
2019-02-04 13:44:21
8 maanden geleden
2 10 0
Men doet er goed aan om het product eens te googelen, er zijn diversen aanbieders. Als je het product goed omschrijft, zie je bij diversen aanbieders dat de zgn consumenten prijs veel te hoog is bij vakantieveilingen. Ge woon een lokkertje, en ook een leugen, dan de administratie en verzend kosten word dik aan verdiend. Vele andere aanbieders versturen het gratis bol.com b.v maar ook anderen. En dan betaal je de echte consumenten prijs !!! Prijsaanvechter.
Rapporteren
2019-01-08 09:39:25
8 maanden geleden
10 10 0
Wat een topservice. Ze doen er alles aan om je te woord te staan en een oplossing te bieden. Helaas hebben ze uiteindelijk niet zelf de oplossing kunnen bieden, maar de service was heel klantvriendelijk.
Rapporteren
2018-11-12 11:18:04
10 maanden geleden
2 10 0
Loopfiets veiling gewonnen en betaald. Je krijgt echter het product niet. Verschillende keren gebeld en elke keer een ander antwoord en conclusie. Op Social media reageren ze niet. Ik zou zeggen, kijk maar uit!!! Geld weg en geen product! Oplichting noem ik dat!
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730