Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Vouchervandaag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.10
6.10 0 10
76 reviews
71% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-09-04 13:45:00
2 maanden geleden
7 10 0
goed
Rapporteren
2020-08-04 14:17:38
3 maanden geleden
2 10 0
Ik bestel via deze Nederlandse website schapenwollen sloffen. En krijg syntetische sloffen.
Vervolgens mail ik vouchervandaag met de vraag hoe dit opgelost kan worden, omdat ik de retourkosten niet wil maken omdat het product niet aan hun product beschrijving voldoet.

Krijg ik een mail terug; Wat jammer dat de bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet. U kunt de sloffen op eigen kosten terugsturen. Fijne dag!

Met andere woorden: Zoek het lekker zelf uit. Doei!

Sorry, het product voldoet niet aan jullie eigen omschrijving. En een klantvriendelijke reactie kun je dit ook niet echt noemen. Tegenwoordig is service ver te zoeken bij sommige NL bedrijven.

Voor mij geen vouchervandaag meer!
Rapporteren
2020-07-01 14:18:11
4 maanden geleden
10 10 0
Telkens weer leuke seizoensgerichte aanbiedingen op overzichtelijke en aantrekkelijke website. Mijn bestellingen worden atijd snel en correct verzonden. Prima klantenservice, wordt altijd netjes te woord gestaan en denken waar nodig mee over passende oplossing. Kortom echt een prima webwinkel, aanrader!
Rapporteren
2020-06-18 09:56:28
4 maanden geleden
1 10 0
Handdoeken zaten gaten in en super dun. Vouchervandaag bleef volhouden dat er niks aan de hand was. Wat een oplochting
Rapporteren
2020-06-18 09:49:20
4 maanden geleden
1 10 0
Ik kocht handdoeken die zogenaamd van hotelkwaliteit zouden zijn. Nou ik heb nog nooit zulke dunne slechte handdoeken gekregen. Met vouchervandaag viel niet te praten. die vonden het zelf echt een top product. Al met al weggegooid geld en geen service.
Rapporteren
2020-02-04 08:10:37
9 maanden geleden
1 10 0
schoenen kast nooit geleverd, geld niet terug
schoenen kast besteld op 10 December 2019. 15 Januari geannuleerd want het duurde te lang en ik heb een andere gekocht.
Online kan je annuleren tot 2 weken na levering. Ik had het nog niet eens gekregen en ze vertelde mij dat het al onderweg was en ik niet kan annuleren.
Nu is het 4 feb 2020 en ik heb nog steeds niets ontvangen en ze zeggen nog altijd dat het onderweg is.
Deze partij doet niet aan service en laat je stikken en geeft niet je geld terug als alles mis gaat.

Rapporteren
2020-01-27 20:15:12
9 maanden geleden
10 10 0
Je krijgt 50% korting op een bath budget ter waarde van bijna 100 euro, terwijl op heel veel andere sites dezelfde bath bucket wordt aangeboden voor 50 euro zonder korting. Ehm volgens mij wordt je genaaid waar je bij staat bij vouchervandaag.nl....
Rapporteren
2020-01-12 14:59:32
10 maanden geleden
0 10 0
Ik heb 3 sportbroeken besteld de maten stemmen niet overeen met de afmetingen die erbij staan. Ik heb hiervoor een mail gestuurd maar de retourskosten worden hiervoor niet vergoed... Mijn ervaring bestel niets op deze website!
Rapporteren
2019-12-14 02:18:24
11 maanden geleden
1 10 0
Ik heb voor € 41,91 een set handdoeken, badhanddoeken en washandjes besteld en ontvangen, alles van zogenaamde hotelkwaliteit. Nou, vergeet het maar, het is superdunne rommel met overal losse naden en kale plekken. Je kunt het wel retourneren, maar de kosten hiervan moet je zelf betalen en dat ga ik dus niet doen.
Ik heb de hele handel dan ook maar gedumpt in een textielcontainer, misschien dat mensen die helemaal niks hebben er nog iets mee kunnen.
Ik bestel nooit meer iets via deze site, zonde van mijn centjes (goedkoop is duurkoop in dit geval).
Rapporteren
2019-11-29 10:18:01
11 maanden geleden
2 10 0
Verkeerde kleur waterkoker gekregen, probeer klantenservice te bellen, kreeg bandje met de mededeling dat ik een mail moet sturen. Morgen vieren wij Sinterklaas helaas niet met het juiste cadeau, bedankt Vouchervandaag ?
Rapporteren
6.10
Bekijken
Beoordelen