Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Vouchervandaag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.12
6.12 0 10
71 reviews
73% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-02-04 08:10:37
2 maanden geleden
1 10 0
schoenen kast nooit geleverd, geld niet terug
schoenen kast besteld op 10 December 2019. 15 Januari geannuleerd want het duurde te lang en ik heb een andere gekocht.
Online kan je annuleren tot 2 weken na levering. Ik had het nog niet eens gekregen en ze vertelde mij dat het al onderweg was en ik niet kan annuleren.
Nu is het 4 feb 2020 en ik heb nog steeds niets ontvangen en ze zeggen nog altijd dat het onderweg is.
Deze partij doet niet aan service en laat je stikken en geeft niet je geld terug als alles mis gaat.

Rapporteren
2020-01-27 20:15:12
2 maanden geleden
10 10 0
Je krijgt 50% korting op een bath budget ter waarde van bijna 100 euro, terwijl op heel veel andere sites dezelfde bath bucket wordt aangeboden voor 50 euro zonder korting. Ehm volgens mij wordt je genaaid waar je bij staat bij vouchervandaag.nl....
Rapporteren
2020-01-12 14:59:32
3 maanden geleden
0 10 0
Ik heb 3 sportbroeken besteld de maten stemmen niet overeen met de afmetingen die erbij staan. Ik heb hiervoor een mail gestuurd maar de retourskosten worden hiervoor niet vergoed... Mijn ervaring bestel niets op deze website!
Rapporteren
2019-12-14 02:18:24
4 maanden geleden
1 10 0
Ik heb voor € 41,91 een set handdoeken, badhanddoeken en washandjes besteld en ontvangen, alles van zogenaamde hotelkwaliteit. Nou, vergeet het maar, het is superdunne rommel met overal losse naden en kale plekken. Je kunt het wel retourneren, maar de kosten hiervan moet je zelf betalen en dat ga ik dus niet doen.
Ik heb de hele handel dan ook maar gedumpt in een textielcontainer, misschien dat mensen die helemaal niks hebben er nog iets mee kunnen.
Ik bestel nooit meer iets via deze site, zonde van mijn centjes (goedkoop is duurkoop in dit geval).
Rapporteren
2019-11-29 10:18:01
4 maanden geleden
2 10 0
Verkeerde kleur waterkoker gekregen, probeer klantenservice te bellen, kreeg bandje met de mededeling dat ik een mail moet sturen. Morgen vieren wij Sinterklaas helaas niet met het juiste cadeau, bedankt Vouchervandaag ?
Rapporteren
2019-11-04 16:40:48
5 maanden geleden
8 10 0
Heb een 14-delige pannenset besteld. De levering is SUPER snel gegaan, ondanks feestdag en week-end. Op de beloofde dag was mijn levering hier. Enige klacht die ik heb is dat de grootste kookpot een bluts heeft, naar binnen toe... ik ga daarvoor mijn pannenset niet terugsturen:de rest is prima. Maar ik vind dit wel spijtig! Zou het kunnen dat dit sets zijn met enige beschadigingen? Normale prijs is:419€ en ik heb hem op die bepaalde dag gekocht voor 99,99€.
Rapporteren
2019-04-26 17:30:24
11 maanden geleden
2 10 0
heb een bestelling gedaan op zaterdag 20 april.voor dinsdag besteld,woensdag in huis.we zijn nu 2 dagen verder en nog steeds niks ontvangen;ze zijn al 2 dagen aan het zeggen van zodra het verzonden wordt dat ik een trck en trace code krijg van dhl.ook daar heb ik nog steeds niets van gekregen.heeft blijkbaar met maat en kleur te maken,staat in het winkelmandje,maar daar heb ik in gekeken,er staat helemaal niets.heb wel al betaald.ben erg teleurgesteld in voucher vandaag.ik bestel hier NOOIT nog iets
Rapporteren
2018-12-29 21:04:53
1 jaren geleden
7 10 0
Snel gereageerd op mijn vraag wat fijn was! Alleen mijn vraag was of iets bij mijn bestelling inbegrepen was. Ze zei ja, maar nee, dat was het niet. Jammer. Wel was de levering erg snel, 2 dagen. Gezegd was 3 dagen dus was erg fijn want ik ging op de 3e dag op vakantie dus kwam perfect uit. Oké kwaliteit, niet slechter dan ik verwachtte maar zeker ook niet beter. Wel erg goedkoop. +punt was dat het contact erg goed was en je al je vragen kan stellen!
Rapporteren
2018-12-14 10:16:33
1 jaren geleden
1 10 0
Ik heb op 16 november een koolmonoxidemeter besteld en een setje ruitensproeier, op 19 november is de koolmonoxidemeter geleverd, het setje ruitensproeier niet, waarom het één wel wordt geleverd en het andere niet is mij ook een raadsel, het is op dezelfde dag verzonden. Op de één of andere vage manier is het setje ruitensproeier retour gezonden, dit is op 21 november aangekomen bij Vouchervandaag. Omdat ik het al wel had betaald heb ik hen verzocht om het alsnog te versturen, dat was geen probleem werd mij verteld. Vorige week donderdag (6 december) had ik de ruitensproeier nog niet ontvangen en heb toen gebeld dat ik het zat was en mijn geld terugwilde, ook geen probleem volgens Vouchervandaag. Maar tot op heden heb ik ook mijn geld nog niet ontvangen. Wat een waardeloos bedrijf, dit was de eerste keer en de laatste keer dat ik daar wat heb besteld. Ik hoop nog wel steeds dat ik mijn geld nog ontvang maar ik zie het somber in.
Rapporteren
2018-11-27 15:20:27
1 jaren geleden
9 10 0
Zeer tevreden. Goede aanbieding
Rapporteren
6.12
Bekijken
Beoordelen