Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Vouchervandaag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.10
6.10 0 10
71 reviews
73% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-05-17 10:48:39
2 jaren geleden
10 10 0
Werd zeer vriendelijk geholpen toen ik een vraag had. Heel erg bedankt daarvoor
Rapporteren
2018-05-03 14:46:50
2 jaren geleden
9 10 0
Had een vraag over een bikini die ik wilde bestellen en werd heel erg vriendelijk door de mevrouw van vouchervandaag geholpen. De door haar geadviseerde maat past perfect.
Rapporteren
2018-04-30 19:28:28
2 jaren geleden
10 10 0
Ik had leuke slippers besteld maar door de zending was er een steentje kapot. Ik heb heel netjes binnen 1 dag nieuwe slippers mogen ontvangen. Super blij mee!! Top service en heel klantvriendelijk!
Rapporteren
2018-04-11 07:26:29
2 jaren geleden
10 10 0
Schoenen waren veel sneller binnen dan verwacht en passen goed.
Rapporteren
2018-04-06 07:43:24
2 jaren geleden
8 10 0
Toen ik een vraag had over mijn schoenen werd ik meteen geholpen door de klantenservice van vouchervandaag,super!
Rapporteren
2018-04-05 12:59:27
2 jaren geleden
10 10 0
Ik ben heel blij met mijn aankoop. Het is precies wat ik ervan had verwacht. Heel erg leuk!
Rapporteren
2018-03-14 18:49:05
2 jaren geleden
3 10 0
Heb vandaag mijn binnengevoerde boots binnen gekregen. Tot mijn verbazing zag ik dat er in de doos een rommel was. Piepschuim was kapot en de papieren was een zooitje. De schoenen zaten vouwen in dat je kon zien dat ze veel gedragen waren. De zolen zaten ook met zand. Zijn ze daarom zo goedkoop?
Rapporteren
2018-03-14 09:38:16
2 jaren geleden
1 10 0
Heb ooit 2 dashcams besteld waarvan er 1 niet werkte. Tevens heb ik 2sdkaarten besteld . De defecte is teruggestuurd maar nu eisen ze ook 1 van de sdkaarten terug. Volgens hen was het een set. Lezen kan men blijkbaar niet bij vouchervandaag want antwoorden op mails zijn altijd volledig naast de kwestie.Waarschijnlijk moet je analfabeet of blond zijn om daar te werken. Blijkbaar moet je bij hen, als je een broek en een paar schoenen koopt en en de schoenen hebben geen zolen, ook de broek terugsturen want als het op dezelfde factuur staat is het een set... omdat ik hen mailde dat ik ondertussen heel wat sdkaartjes heb en niet meer weet welke van hen komt, hebben ze me zelfs een link gestuurd met een afbeelding van hoe een sdkaart er uit ziet, net of ik een randdebiel ben. Een keer en nooit meer!!! Van mij krijgen ze een 0 op 10 omdat ze nog niet de moeite doen om een mail te lezen alvorens hem te beantwoorden.
Rapporteren
2018-01-16 12:52:44
2 jaren geleden
1 10 0
Vouchervandaag is absoluut geen aanrader. Ik had een XXL knuffeldier besteld en had dit pas na een maand bij mij thuis. Dit is nog niet alles. Tussenin had ik dan nog verkeerde dingen toegeleverd gekregen. Dit zonder enige deftige compensatie ondanks al het emailverkeer en vele telefoontjes.
Rapporteren
2018-01-09 11:05:28
2 jaren geleden
9 10 0
Net mijn elatische fleece broek binnen gehad, heerlijk comfortabel!
Rapporteren
6.10
Bekijken
Beoordelen