Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Vouchervandaag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.10
6.10 0 10
71 reviews
73% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2017-12-20 17:40:25
2 jaren geleden
10 10 0
Ik heb vorige week de gevoerde boots besteld. Binnen een paar dagen had ik ze al in huis! Net op tijd voor mijn weekendje weg, het gehele weekend geen koude voeten gehad tijdens onze kilometerslange wandelingen :)
Rapporteren
2017-12-07 12:58:39
2 jaren geleden
10 10 0
Heb bij Vouchervandaag super leuke producten gekocht! Heeft me niet veel gekost :D Ook de service die ze bieden was super. Ze waren zeer klantvriendelijk, dus ik zal snel weer wat bestellen daar!
Rapporteren
2017-11-23 13:07:48
3 jaren geleden
10 10 0
Vandaag is mijn bestelling geleverd, ontzettend blij mee. Netjes een mailtje gehad dat het verzonden is en snel in huis.
Rapporteren
2017-11-17 13:03:56
3 jaren geleden
9 10 0
Super goedkope gordijnen gekocht via Vouchervandaag. Mooie kleur en prima kwaliteit.
Rapporteren
2017-11-15 16:30:00
3 jaren geleden
10 10 0
leuke schoenen voor weinig geld. Helaas was de eerste keer de maat te klein, daarna contact met de klantenservice gehad en gelijk de goede maat doorgestuurd gekregen
Rapporteren
2017-11-14 14:28:36
3 jaren geleden
10 10 0
Leuke schoenen die afgeprijsd waren van 80 euro naar 29,99. Super blij mee
Rapporteren
2017-11-13 07:16:33
3 jaren geleden
10 10 0
Gevoerde schoenen ontvangen deze week, erg blij mee! Snel geleverd en goede kwaliteit, kortom een aanrader!
Rapporteren
2017-11-10 14:32:47
3 jaren geleden
10 10 0
Al een paar keer wat gekocht en steeds alles netjes ontvangen. Ook toen ik vragen had werd ik netjes gehoplen door de klantenservice.
Rapporteren
2017-11-08 13:35:23
3 jaren geleden
1 10 0
-Vouchervandaag koopt materiaal van andere bedrijven op en verkoopt het door, zonder de zaken na te kijken. -Verpakt bestellingen in niet-passende dozen!! Materialen gaan in dozen waar nog een olifant bij in kan. Gevolg: Apparaat stuk na bezorging (of ervoor al). - Controleert niet van te voren wat het verstuurd. De gegevens van de vorige besteller is pardoes meegestuurd. En nog wel van een klant van Bol.com. Slordig! De verpakking is geopend geweest en lichtelijk beschadigd. Conclusie: materiaal (goedkoop) opkopen van andere bedrijven om met winst te verkopen. (mogelijk kapot materiaal). -Ik wil dat deze review ook op de site van Vouchervandaag komt! En niet alleen de beoordelingen met cijfers boven de 7 !! Het hele systeem deugd voor geen kant bij Vouchervandaag.
Rapporteren
2017-10-19 18:27:13
3 jaren geleden
2 10 0
In de advertentie werd misleidend over hoge korting gesproken. Achteraf blijkt dat zij partijen plissé gordijnen van Vidaxl inkopen en deze met winst door verkopen. Bij ontvangst bleken de gordijnen bij Vidaxl vandaan te komen; op hun site worden deze beduidend goedkoper aangeboden! Een gordijn was ook nog ondeugdelijk en onbruikbaar. Beide klantenservices geven elkaar de schuld, maar ik ben de pineut. Het met winst doorverkopen van producten met winst, vind ik vergelijkbaar met het doorverkopen van concertkaartjes. In elk geval is voordeelvouchervandaag.nl dus helemaal niet voordelig!
Rapporteren
1...34567...8
6.10
Bekijken
Beoordelen