Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Watch2day ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.54
4.54 0 10
10 reviews
50% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-04-04 08:38:10
1 jaren geleden
1 10 0
In een jaar tijd heb ik 4 keer mijn horloge teruggestuurd en uit eindelijk zou ik mijn geld terugkrijgen, maar na 14 dagen nog niks binnen. Hierop volgt een discussie met klantenservice, dat ze binnen termijn handelen. Erg ondeskundige team van mensen die handelen uit verdediging. Een organisatie dat geen verantwoordelijkheid neemt. Ik heb ook een aantal keren telefonisch proberen contact op te nemen, maar geen leven te bekennen.
Rapporteren
2018-02-02 22:36:29
1 jaren geleden
1 10 0
Het leveren van een aankoop gaat supersnel, echter wanneer je er problemen mee krijgt is de behandeltijd cq reactie heeeeel traag. Op een ingezonden reparatieformulier niets meer gehoord. koop niets meer bij deze firma.
Rapporteren
2017-12-12 21:31:38
1 jaren geleden
3 10 0
Aan alle potentiële klanten, laat je niet vangen door aanbiedingen van deze site. Om 0H10 in de ochtend krijg je de dagelijkse mail met "super"aanbiedingen en wanneer je een half uur later doorklikt is de superaanbieding nergens meer te vinden... Wanneer je dan een mail stuurt om uitleg dan krijg je een antwoord zo van ja jammer voor u maar de deal is al uitverkocht... het is simpeler dan dat ER IS GEWOON GEEN SUPERDEAL GEWEEST, gewoon werwerpelijke verkooptrucs om mensen naar hun site te lokken. Doe zo als je, schrijf je uit voor hun lokmails en bestel er NOOIT MEER!!! U bent gewaarschuwd. Groeten Pascal
Rapporteren
2017-05-23 13:45:44
2 jaren geleden
3 10 0
Ik heb enige tijd geleden een Detomaso Milano DX 1052 gekocht. Maar helaas , wat kan gebeuren, ging het horloge stuk t.w. eerst de Chonograph deed het niet meer en toen stopte het hele uurwerk.In originele fabrieksverpakking gedaan met pakbon en een schrijven met klacht en naam en adres . Nu kreeg ik bericht dat ik het naar het verkeerde adres gestuurd had en dat watch2day daar niet was gevestigd, maar op mijn pakbon staat Docdata/superdeals2day t.a.v. afd. retouren Veerweg 16 5145 NS Waalwijk. Nu is mijn horloge zoek en men weet niet waar het is en of het nog boven water komt. Volgens Het Team heb ik de verkeerde Retour policy gebruikt. Ik ben benieuwd of ik hier nog iets van hoor en of er een coulance van toepassing is, maar gezien de vele reviews houd ik mijn hart vast
Rapporteren
2017-04-19 07:37:37
2 jaren geleden
1 10 0
Nooit meer bij deze bende oplichters. Seiko 5 sports automatic SNZF17K1 gekocht Na minder dan een week liep de klok al achter. ze in retour gestuurd binnen de 14 dagen en gevraagd om terugbetaling en tevens vermelding gemaakt van defect. zij hebben de klok naar hun repair afdeling gestuurd. Na meer dan een week kreeg ik ze terug gestuurd, vermelding dat er geen defect was. Kreeg dan gisteren nog een mail dat ik eventueel een watchwinder kon kopen om zeker te zijn dat mijn horloge genoeg beweging had.Deze klok wordt namelijk opgewonden door de bewegingen die men maakt. Ik heb de klok constant aangehad, dag en nacht. Nu ook getest, na twee dagen loopt ze weer achter. Ik heb ze constant aan en ben niet lam aan mijn linkerarm. Mensen koop niets bij deze oplichters, u bent gegarandeerd in het zak gezet.
Rapporteren
2017-03-29 20:27:33
2 jaren geleden
7 10 0
Heb hier een keer een negatieve ervaring over watch2day geschreven, kan deze niet meer verwijderen, maar watch2day heeft dit na telefonisch gesprek, alsnog zeer goed opgelost.
Rapporteren
2017-03-29 20:25:08
2 jaren geleden
8 10 0
Hier onder een slechte ervaring geschreven over watch2day, kan deze op 1 of andere manier niet meer verwijderen, maar watch2day heeft dit inmiddels zeer goed en professioneel opgelost.
Rapporteren
2017-03-22 16:23:28
2 jaren geleden
1 10 0
Was altijd zeer tevreden over watch2day, maar wat ze me nu flikken. Horloge twee keer teruggestuurd. steeds weken weg en je krijgt hem terug en er ie niets aan gedaan. ik wil dit horloge niet meer en zij willen hem niet terug nemen. is beschadigd zeggen ze.goedkope horloge, maar heb al heel veel stresschade, er gratis bij gekregen
Rapporteren
2016-08-02 16:26:28
3 jaren geleden
2 10 0
Pionier horloge besteld met leren band, zou origineel zijn !! nou na een week bladdert de verf van het bandje af, loopt het horloge constant voor en geven de wijzers in het donker geen licht wat wel zou moeten volgens de beschrijving. Klacht ingediend ( bellen kan niet !! ) en ticket nummer gekregen, maar na 3 weken alleen reactie gehad dat door drukte het enkele dagen kan duren ( maanden zullen ze bedoelen ) Nee voor mij nooit meer Watch2day, ben dan ook benieuwd hoe ze dit gaan oplossen !!! ik heb er niet veel vertrouwen in. O ja was een horloge van € 200,- !!
Rapporteren
2016-07-13 09:15:17
3 jaren geleden
4 10 0
Na 4 weken nog steeds geen reactie. zit vocht in mijn horloge. ticketnummer 58925 horloge heb ik vanaf april. heb is bestand tot 10 atmosfeer maar kan niet tegen douchen. dan maar zelf laten repareren. jammer.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
4.54