Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Winkelstraat.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.86
4.86 0 10
8 reviews
25% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-01-08 14:15:25
3 maanden geleden
1 10 0
Nooit geleverd, bellen niet terug ,reageren niet op brieven en geld terug is ook een drama
Rapporteren
2018-12-07 12:44:06
4 maanden geleden
1 10 0
Ontzettend ontevreden. Op Black Friday een jas besteld met 60 euro korting. Alles verliep vlotjes en de bestelling gaf aan dat het een dag zou duren voordat ik hem binnen had. Natuurlijk hield ik rekening met een langere wachttijd vanwege alle drukte. Na een week contact gezocht. Er werd verteld dat de bestelling vertraagd was en dat hij er einde van de week zou zijn. Helaas was dit niet het geval. Nogmaals gebeld, 'nee mevrouw, hij komt er echt aan'. Nu twee weken later een mail ontvangen, de bestelling is geannuleerd. De jas in kwestie is niet meer beschikbaar. Gebeld en verhaal uitgelegd. Er werd begrip getoond en verteld dat er een mail mijn kant op zou komen. Nou die kwam, ik mocht de jas opnieuw bestellen met 7, 50 korting. Nogmaals gebeld, nu 25 euro korting. Dit dekt lang niet de 60 euro verschil! Na nogmaals bellen werd mij verteld dat ze niks voor me konden doen en dat ik maar tevreden moest zijn met de 25 euro korting. Echt hele slechte service!
Rapporteren
2018-11-27 15:26:36
4 maanden geleden
1 10 0
5 dagen geleden een jas besteld, meteen een mail dat het is ingepakt en aan de bezorger wordt gegeven, dan een mail dat de voorpret kan beginnen en nu na 5 dagen een mail dat het helemaal niet leverbaar is, schandalig
Rapporteren
2018-09-09 19:25:58
7 maanden geleden
10 10 0
Afgelopen week een paar nieuwe sneakers besteld. Volgende avond netjes geleverd. Pakket was netjes verpakt en schoenen zitten als gegoten. Ben er erg blij mee!
Rapporteren
2018-08-27 18:12:46
7 maanden geleden
4 10 0
In 2 week meerder bestellingen geplaatst, of de levering was met minimaal 2 dagen vertraagd of je ontvangt het verkeerde product. Ik heb nu nog 1 keer wat besteld en dit is ook de laatste keer voor mij en mijn familie.
Rapporteren
2018-07-23 17:33:42
8 maanden geleden
1 10 0
Via sale artikelen besteld. In winkelmandje geplaatst tegen SALE prijzen. Nogmaals goed gecontroleerd... bij levering normale prijzen berekend. Na veel contact via app en telefoon advies ....dan maar retourneren. Hoop gedoe om overal labels van uit te printen. SALE van Winkelstraat is lokkertje. In de hoop dat je de artikelen houdt tegen de volledige prijs. Géén aanrader
Rapporteren
2017-03-30 16:43:23
2 jaren geleden
1 10 0
jas besteld, binnen paar weken de voering eruit (liet overal los, stiksel) opgestuurd, gemaakt uit coulance want het was mijn eigen schuld, na paar weken weer stuk, teruggestuurd, nieuwe besteld maar de 1ste jas willen ze niet vergoeden want zoals ze steeds zeggen het was mijn eigen fout, een jas van € 130,- en mijn eigen schuld dat ik een nieuwe had besteld. Erg naar bedrijf en tijdens contact maar volhouden dat het mijn eigen schuld was dus klacht ongegrond. Pas op een ieder, bestel hier niet.
Rapporteren
2015-01-30 16:22:01
4 jaren geleden
1 10 0
had op maandag een woolrich jas besteld, is een hele dure jas dus je zou denken dat alles netjes verloopt, nou niet dus. Ik had verwacht de jas woensdag binnen te krijgen toen dat niet zo was heb ik contact met de site opgenomen en de hebben weer contact opgenomen met de boutique. De reden dat de jas nog geen eens was opgestuurd was omdat een van de personeelsleden ziek was. Daar heb ik niks mee te maken als ze op de site zetten volgende dag in huis. Na het zelf bellen met de boutique vertelde ze me dat ze de jas die dag nog zou opsturen maar daar vertelde ze wel bij dat ik niet de jas zou krijgen die ik besteld had maar een andere, hij zou 2 zakken meer hebben en verder geen verschil hebben. Na dat te horen heb ik meegestemd. Ik zou 2 zakken meer niet erg vinden. Nu heb ik de jas vrijdag binnen gekregen en is het een heel ander model, ik had een mooi getailleerd jasje besteld maar kreeg daarvoor in de plaats een zelfde model wat uiteindelijk een A-lijn model was. Nu ga ik deze jas natuurlijk terug sturen omdat het niet is wat ik besteld had. Naast dit alles waar ik een week aan heb verspilt mag ik ook nog de verzendkosten betalen voor het product wat ik geen eens besteld heb. Dit was mijn eerste ervaring op winkelstraat.nl en nu snappen jullie wel dat dit ook gelijk de laatste ervaring is.
Rapporteren
1

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
4.86
Bekijken
Beoordelen