Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Winparts ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.64
7.64 0 10
853 reviews
93% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-02-05 09:26:52
23 dagen geleden
1 10 0
Op kenteken remblokken besteld bij Winparts. Dit laten plaatsen door een garage bleek het dat Winparts remblokken heeft opgestuurd die niet in mijn auto passen. Omdat alles al gedemonteerd was, was ik genoodzaakt om de remblokken af te nemen bij de garage die uiteraard 2 keer zo duur zijn omdat ik anders 2 keer montage kosten diende te betalen.

Uiteraard geen begrip vanuit Winparts waardoor ik moet opdraaien voor de verzendkosten terwijl zij verkeerde producten leveren! Per e-mail ontvang je steeds dezelfde standaard bericht en telefonische zijn ze al helemaal niet bereikbaar! 2 keer geprobeerd te bellen waarbij ik na 20 minuten wachttijd nog steeds niet geholpen was!

Wat heeft het voor nut een kenteken in te voeren als de producten die geleverd worden toch niet compatible zijn?

Vreselijk tent! Nooit meer Winparts voor mij.
Rapporteren
2019-11-18 11:56:31
3 maanden geleden
1 10 0
Ruitenwissers op kenteken besteld, er van uitgaande dat de delen dus passen de verpakking opgeruimd (ondergrondse container dus niet terug te vinden) blijkt dat er verkeerde ruitenwissers gestuurd zijn, helaas kan ik ze niet terug sturen in originele verpakking waardoor ik mijn geld kwijt ben. Slechte service! Let dus op, kentekenen betekend geen garantie op juiste delen.
Rapporteren
2019-09-01 18:08:29
6 maanden geleden
1 10 0
Na het plaatsten van een bestelling kwam ik erachter dat ik het onderdeel niet meer nodig.
vervolgens had ik de klantenservice op gebeld met de mededeling dat ik het pakketje wilde annuleren, toen kreeg ik van de medewerker het advies om het pakketje niet aan te nemen van de bezorger en gelijk retour te sturen, dit heb ik ook gedaan en vervolgens voor de zekerheid nog een keer duidelijk aangegeven aan winparts via de mail en in de bestelling overzicht mijm pakketje retour aangemeld. Na een hoop communicatie naar winparts toe heb ik Na al bijna een maand verder nog steeds mijn geld niet meer terug ontvangen. Meerdere keren met het bedrijf contact gelegd en iedere keer weer een andere lulverhaal aan moeten horen!!! Ik ben er aardig klaar mee met deze vieze oplichterij
Rapporteren
2019-01-29 21:14:29
1 jaren geleden
10 10 0
All ok super
Rapporteren
2019-01-29 21:13:06
1 jaren geleden
8 10 0
Snelle service, snelle afhandeling en snelle levering. Gewoon toppie
Rapporteren
2019-01-29 16:47:23
1 jaren geleden
10 10 0
Goede service , snelle levering , mooie prijs!!
Rapporteren
2019-01-29 08:41:40
1 jaren geleden
10 10 0
Razendsnelle levering, netjes verpakt in stevige doos
Rapporteren
2019-01-29 06:28:06
1 jaren geleden
10 10 0
Goede service
Rapporteren
2019-01-29 06:17:29
1 jaren geleden
8 10 0
Sneeuwketting besteld bij Winparts. Volgende dag lagen deze netjes klaar bij het PostNL kantoor, zoals afgesproken. Tussendoor nog netjes geïnformeerd door de vervoerder middels aangeleverde email van Winparts. Sneeuwkettingen gelukkig nog niet hoeven testen.
Rapporteren
2019-01-28 22:01:58
1 jaren geleden
9 10 0
Duidelijke en correcte omschrijving van het product op de website; Heb moeten bellen omdat de verzendfirma op hun link aangaf dat de zending manco was, maar kreeg vriendelijke en duidelijke uitleg dat deze melding wel eens kon voorkomen, maar niet altijd het slechte doet vermoeden. Een dag later werd de bestelling geleverd!
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.64
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730