Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Zalando ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Zalando
4.16 / 0 10
Er zijn 6 ervaringen toegevoegd
Zalando ervaring toevoegen

6 Zalando ervaringen

Start aan je beoordeling van Zalando
Klik hier om je beoordeling te geven
1 / 100
Beoordeeld op 06-08-2017 door
Mijn dochter kocht schoenen bij Zalando, ze leken prima. Na enkele dagen gebruik ontstond er een bult op haar voet door wrijving van de schoen. Controle van de binnenkant wees uit dat er een naad niet in orde was. Voor de zekerheid nog de huisarts geraadpleegd maar er bleek niks mis met de voet, het lag absoluut aan de schoen. Vervolgens contact met Zalando opgenomen en het probleem voorgelegd. Reactie van de klanten'service' (letterlijk): "Deze schade ontstaat door normaal gebruik of door slijtage." De door mij mee gezonden foto's waren 'beoordeeld' en Zalando concludeerde dat er geen sprake was van een productiefout. Dat vind ik buitengewoon knap van Zalando want de productiefout zat aan de binnenkant van de schoen! De vervolgens geraadpleegde schoenmaker vond dat er overduidelijk sprake was van een productiefout. Hij bleek gelukkig in staat het probleem te verhelpen. Mijn dochter kan nu de schoenen wel gebruiken en de aanwezige bult slinkt. Probleem dus opgelost maar wát een waardeloze klanten'service'. Account meteen opgeheven, nooit meer Zalando! ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 15-01-2017 door
Ik heb nu een aantal keer besteld bij Zalando. En diverse processen verlopen moeizaam tot zeer moeizaam.

Zo kregen wij een bestelling in 3 fases toegestuurd. Dit komt omdat zalando met diverse leveranciers werkt. Gevolg, 3 verschillende dagen afleveren van spullen. Ik zou zeggen 1 bestellling (met 3 producten) in een zending. Vervolgens wilde we alles terugsturen. Dan moet je 3 afzonderlijke pakjes inpakken, en versturen. Bij een zat geen retour formulier.Op de site geven ze an neem contact op met zalando. Heel leuk dat ik een bevestiging terug krijg, maar dan sturen ze niet digitaal een formulier op. Via de site kan ik deze ook niet downloaden. Vervolgens duurt het meerdere dagen voordat ik reactie krijg. En kan nog steeds niks terug sturen. Ik krijg drie aparte pakketjes. Maar kan die niet apart betalen. Ik krijg geen link om achteraf te betalen met ideal. Nee betaling is moeizaam. Ook daar vraag over gesteld en na drie dagen nog geen antwoord. Het lijkt alsof ze zelf niet weten hoe het moet. Ook telefonisch contact gehad. Medewerker zegt dat dit het verouderde systeem is waar ze mee werken. Leuk die info, maar daar kan ik niks mee. Gevolg, wij zijn afgelopen weekend weer "oüderwets"gaan winkelen in de stad. Passen en terug hangen. En enkel kopen wat je ook wilt hebben. Kopen via zalando. Ik zou zeggen maak er een gezellig dagje van in de stad ipv uren frustratie achter de computer en wachten op je pakketje.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 18-08-2015 door
Mijn bon van euro verzilverd bij zalando alles is perfect verlopen bestelling en levering goed verlopen
Nu ga het komen
Kreeg een mail van zalando dat de cadeaubon niet geldig is
dat deze fraude zijn
Hoe kan deze nu fraude zijn als ze reeds verzilverd zijn
Naar zalando gemaild en telkens kreeg ik het zelfde antwoord
Waar ik de cadeaubon vandaan haal
Als er al een fout zijn gebeurd is dit bij zalando
Maar zoals altijd wil zalando zijn fouten bij de klanten leggen
Voor mij geen zalando meer geef meer problemen dan plezier
Als er nog mensen zijn die gelijkaardig hebben ervaren met zalando
mogen contact met me opnemen
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 13-05-2015 door
Bij Zalando een mooi kostuum gevonden welke ik graag aan wilde trekken voor een trouwerij. Ruim op tijd besteld en het pakket was er na twee of drie dagen al. Ik dacht top! Maar toen de doos werd geopend zat er enkel een colbert in de doos. Ik heb meteen gebeld met Zalando en de jonge dame aan de telefoon gaf meteen aan dat er inderdaad op de website vermeld staat dat het een kostuum betreft en niet enkel een colbert. Ze gaf aan dit in het systeem aan te laten passen zodat het magazijn op de hoogte zou zijn van het feit dat zowel colbert als pantalon in het pakket hoort. Ik kreeg het verzoek het pakket retour te zenden en opnieuw mijn bestelling te plaatsen. Zo gezegd zo gedaan. Ik dacht nog, keurig opgelost er kan altijd iets mis gaan. Totdat het nieuwe pakket (3 dagen later dan beloofd aan kwam). Er zat wederom alleen een colbert in! Maar meteen weer in de telefoon gekropen om aan te geven dat het mis is gegaan. Ik werd echter zeer onvriendelijk te woord gestaan en er werd gezegd dat ik verkeerd was ingelicht door de medewerkster. Nee hoor, het staat zelfs nog steeds opnde website zo en ik heb er natuurlijk ook print screens van! Tot 6 keer toe opgebeld naar de klantenservice, steeds iemand anders aan de lijn die precies het script op het scherm volgde. Doorverbinden met een supervisor of klachtenafdeling was keer op keer niet mogelijk volgens hen. Er werd alleen gezegd als u een broek wilt moet u die kopen anders krijgt u hem niet. Schandalig!!!! Zeer onbeleefd gedrag aan de telefoon, als je vragen stelt die niet in hun script staan slaan ze op hol en willen ze je niet meer verder helpen... Voor de bruiloft komend weekend koop ik wel een kostuum in een winkel die enig idee van service is en waar ik ook een broek bij krijg. Nog nooi zoiets slechts meegemaakt!!! ADVIES NOOIT IETS KOPEN BIJ ZALANDO!!! Afpraken worden niet nageleefd en beloftes niet nagekomen! ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 30-04-2014 door
Op Zalando heb je veel merken waar je uit kunt kiezen maar voor de A merken ga ik er niet heen. Deze koop ik liever zelf in de stad. Voor alle basics ga ik wel graag naar Zalando en kan je best leuk shoppen voor weinig geld.Levering is snel en ook het retourbeleid is prettig. Wel altijd weer een gedoe om alles in te pakken en terug te sturen.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 25-04-2014 door
Het bestellen op Zalando is zo makkelijk dat je vaak teveel besteld. Maar het terugsturen is eenvoudig en goed geregeld.Kleding en schoenen altijd even in meerdere maten bestellen want de maten kunnen per merk nog wel eens verschillen.Het bezorgen is super snel. Soms ontbreekt er wel eens een item en heel soms krijg je wel eens een verkeerd kledingstuk maar dat is geen issue want je stuurt het dan gewoon terug.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy