Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Opinieland ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.23
6.23 0 10
2 reviews
0% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2017-10-19 05:44:14
3 jaren geleden
1 10 0
Ik heb me ooit hiervoor aangemeld niet ervan bewust dat je soms onwijs veel rotzooi in je mailbox krijgt. Nu heb ik me inmiddels al tig keer uitgeschreven maar blijf ik die e-mails maar krijgen. Ook werkt de link die in de mail staat waar je je af kan melden totaal niet. Dus moet je een e-mail sturen. Haal mij van die mailingslijst.
Rapporteren
2017-07-26 20:02:36
3 jaren geleden
2 10 0
Zeer slechte beloningen, lang werk vaak meer dan een kwartier werk voor heel weinig punten. Ze vragen je hele doopceel. Wie je hele familie is, en meer. Persoonlijke vragen tot op het intieme toe. En de enquetes die je krijgt lijkt verdacht veel op reclame, want ook die willen weten waar je woont, telefoonnummer en geboortedatum. Ook meterstanden en nummers. Dat heeft niets meer te maken met een enquete. Voor je het weet zit je vast aan een contract en zie er maar weer af te komen. begin er Niet aan!!!!
Rapporteren
1
6.23
Bekijken
Beoordelen