Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Shoeby ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.98
6.98 0 10
23 reviews
69% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-11-04 10:01:30
5 maanden geleden
8 10 0
Ik winkel heel graag bij shoeby Zundert Leuke en betaalbare kleding Ook de service is uitstekend ,pas geleden stond ik wat te kletsen met een medewerkster en in het gesprek zei ik dat de blouse die ik aanhad gekrompen was ,ze zei laat eens zien en beoordeelde dat het inderdaad zo was ,ik zal een kijken of ik deze nog heb en kwam even later met dezelfde blouse terug maar in een andere kleur , want dezelfde hadden ze niet meer ,pas maar even zei ze en hij stond heel mooi ,mocht hem gelijk aanhouden en omruilen ,dat is pas service ,en voortaan gewoon terug komen he zei ze ,bedankt hoor shoeby en medewerkster ,toppie
Rapporteren
2018-09-30 17:25:31
6 maanden geleden
10 10 0
ik heb schoenen gekocht In shoeby winkel Den Haag Fahreheit kan je wel zeggen dat klant zich voelt als.een koningin Zeer vriendelijke personeel Goed advies Super leuke schoenen Lopen zo heerlijk Aanrader
Rapporteren
2018-07-06 17:47:17
9 maanden geleden
6 10 0
Als klant behoor je netjes behandeld te worden en geen opmerkingen te krijgen van de verkoopster dat jij wel heel groot bent . Als je geen complexen had krijg je ze wel in Beuningen bij shoeby door zo n snotneus met donker haar ??
Rapporteren
2018-06-19 20:58:37
9 maanden geleden
10 10 0
Tot nu toe iedere Shoeby waar ik ben geweest dik tevreden! Altijd vriendelijk personeel en een mooie collectie voor een eerlijke prijs. Voor een man ook prettig om gewoon netjes geholpen te worden met eerlijk advies!
Rapporteren
2018-06-19 20:58:36
9 maanden geleden
10 10 0
Tot nu toe iedere Shoeby waar ik ben geweest dik tevreden! Altijd vriendelijk personeel en een mooie collectie voor een eerlijke prijs. Voor een man ook prettig om gewoon netjes geholpen te worden met eerlijk advies!
Rapporteren
2018-03-06 12:51:26
1 jaren geleden
10 10 0
Hier een goede les! Als je niet tevreden bent laat dan even wat van je horen. Ik ook was teleurgesteld toen ik pas na 8 dagen een mailtje kreeg dat de kids trui die ik besteld had niet meer leverbaar was. Elke dag vroeg mn dochter(5 jaar) wanneer ze die trui kreeg. Ze had de trui zelf uitgezocht. Erg sip was ze dan ook toen ik zei dat de trui er niet meer was. Ik vertelde Dorine via de live chat (klantenservice) onze ervaring en ze begreep onze teleurstelling. Ondertussen keek ze in de computer om welke bestelling het ging. Ze bood aan om een kleinigheidje op te sturen voor mijn dochter om de teleurstelling te verzachten. Tijdens ons gesprek was ze op zoek gegaan en had ze toch nog de trui gevonden in de voorraad,in een winkel. De trui werd opgestuurd en mijn dochter kreeg als nog een leuke verassing omdat ze langer op haar trui moest wachten. Het kleinigheidje bleek een goody bag te zijn met een super lief hand geschreven briefje gericht aan mijn dochter. Dat noem ik SERVICE!! En de trui, schitterend!
Rapporteren
2017-12-19 17:05:13
1 jaren geleden
2 10 0
2 dagen terug een bestelling gedaan in de webshop van shoeby. Krijg nu, 2 dagen later bericht dat het niet leverbaar is. Een standaard mail dus dit zal vaker voorkomen. Wel betaald via ideal! Maar alsof het niets is, moet ik wachten tot ik mijn geld terug krijg. Wat een slechte service om het op deze manier te doen en wat een arrogantie en gemakzucht.
Rapporteren
2017-06-08 15:04:01
2 jaren geleden
1 10 0
Na anderhalve maand besteld en betaald te hebben, geen bestelling. Afgescheept met sorry het pakket is kwijt, je geld wordt morgen terug gestort. In mijn ogen was de bestelling nog makkelijk opnieuw te verzenden, aangezien alle artikelen in de winkel liggen. Dochter zwaar teleurgesteld want die zat al heel lang op een jurkje te wachten. Het was overigens geen bestellingen van 1 jurkje, maar van 5 jurken en 6 shirtjes....oh ja 1 shirtje is ontvangen. Heb spijt dat ik die heb opgehaald. Al bij al ben ik dus heel wat op en neer geweest naar de winkel en telefoontjes gepleegd om vervolgens bij het shirtje een code te krijgen om gratis te verzenden. Nou ik hoop dat ze wel begrijpen dat ik daar nooit meer iets bestel! Overigens ben ik in de winkel in de Rijen keurig geholpen en hebben ze hun best gedaan het een en ander goed te maken. Maar ja het was niet hun fout dus dit was super service. Hun zal ik zeker ook beoordelen, maar dan heel anders dan de internetshop! Waardeloos als je het mij vraagt! Mij niet meer gezien op Shoeby.nl!
Rapporteren
2017-04-07 12:08:24
2 jaren geleden
3 10 0
Ik ben vandaag in shoeby goirle geholpen door personal shopper Claudia. Ze had al helemaal geen zin om me te woord te staan en dat liet ze me duidelijk merken ook. Ik kocht er een product en ze vroeg om mijn postcode. Toen werd mij meedegedeeld dat ik nog geen shoeby app had ik zei dat klopt en die wil ik ook niet. Tot 3 x toe werd er daarrna gezegd:.daar blijven ze hier dan om vragen.dan weet u dat! Ik zei ,prima dat geeft ook niet Vervolgens werd mijn product afgerekend,er werd niets meer gezegd en ze begon een volgende klant te helpen .ik bleef staan en keek haar verbaast aan. Ze keek me boos aan en zei :ja wat wilt u nog? Haar collega kwam erbij en zag wat er gebeurde.die probeerde de situatie nog te redden. Die zei:je laat die mevr hier zo toch niet staan? Je geeft het product toch netjes mee in een tasje. De collega stopte het product alsnog in een tasje en wenste me nog een fijne dag. Als je geen hebt om te werken personal shopper Claudia,blijf dan volgende keer thuis want je behandelde me ronduit onbeschoft. Je word in ieder geval nooit mijn personal shopper.want daar ben je duidelijk ongeschikt voor.
Rapporteren
2017-02-08 08:54:50
2 jaren geleden
10 10 0
Filiaal Deventer Houtmarkt krijgt van mij een 10+ met griffel wat een vriendelijk en behulpzaam personeel??! Iets gekocht in de sale voor mijn man wat helaas te klein was! Ze bewoog hemel en aarde om de juiste maat te vinden en laat het afeveren bij hun ( als het op de route ligt naar hun filiaal) Filiaal Deventer de flora daarin tegen vond ik een 5- waard. Niet de filiaalhouder maar het andere personeel was onvriendeijk en niet behulpzaam. Die wilde niets liever doen dan alleen maar zitten in de winkel! Jammer verschilt dus per filiaal maar Deventer houtmarkt gaat mij zeker vaker zien!!!!! Gus hun uiteindelijk dan meer de omzet sorry!
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
6.98