Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Shoeby ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.55
6.55 0 10
28 reviews
71% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-07-30 17:08:25
2 maanden geleden
0 10 0
Ik heb voor mn zoon een broek bestelt...hij koos zelf en ik regelde de rest. Bestelling is niet te vinden maar is wel gelijk afgeschreven van mijn zoons rekening. Leuk zo je opa eren in "kleinzoons in lichte broeken met zn allen" voor begraven opa(hun opa zn lievelingsbroeken soort)!! Hij nu als enige geen lichte broek. En wij hebben géén ander spaargeld om iets in de winkels te halen ..beschamend dit!!! En een "ronduit geen empathie" bij de medewerker hierin.
Rapporteren
2019-06-12 15:53:40
3 maanden geleden
4 10 0
Shirtjes kunnen maar 1 zomer aan broeken snel versleten
Rapporteren
2019-05-15 14:55:06
4 maanden geleden
8 10 0
goed
Rapporteren
2019-05-02 12:19:35
5 maanden geleden
10 10 0
Ik ben gisteren met mijn moeder bij Shoeby in Epe geweest. We zijn daar zo prettig en gezellig geholpen, mijn moeder heerlijk relaxed op de bank met een lekker kopje koffie terwijl ik druk kleding aan het passen was en daarbij geholpen werd met het afstylen van de outfit met leuke sjaaltjes of kettingen. Super gedaan mensen van Shoeby Epe, bedankt voor het lachen en tot een volgende keer!
Rapporteren
2019-04-20 08:38:48
5 maanden geleden
3 10 0
Kleding krimpt na mate van tijd
Rapporteren
2018-11-04 10:01:30
11 maanden geleden
8 10 0
Ik winkel heel graag bij shoeby Zundert Leuke en betaalbare kleding Ook de service is uitstekend ,pas geleden stond ik wat te kletsen met een medewerkster en in het gesprek zei ik dat de blouse die ik aanhad gekrompen was ,ze zei laat eens zien en beoordeelde dat het inderdaad zo was ,ik zal een kijken of ik deze nog heb en kwam even later met dezelfde blouse terug maar in een andere kleur , want dezelfde hadden ze niet meer ,pas maar even zei ze en hij stond heel mooi ,mocht hem gelijk aanhouden en omruilen ,dat is pas service ,en voortaan gewoon terug komen he zei ze ,bedankt hoor shoeby en medewerkster ,toppie
Rapporteren
2018-09-30 17:25:31
12 maanden geleden
10 10 0
ik heb schoenen gekocht In shoeby winkel Den Haag Fahreheit kan je wel zeggen dat klant zich voelt als.een koningin Zeer vriendelijke personeel Goed advies Super leuke schoenen Lopen zo heerlijk Aanrader
Rapporteren
2018-07-06 17:47:17
1 jaren geleden
6 10 0
Als klant behoor je netjes behandeld te worden en geen opmerkingen te krijgen van de verkoopster dat jij wel heel groot bent . Als je geen complexen had krijg je ze wel in Beuningen bij shoeby door zo n snotneus met donker haar ??
Rapporteren
2018-06-19 20:58:37
1 jaren geleden
10 10 0
Tot nu toe iedere Shoeby waar ik ben geweest dik tevreden! Altijd vriendelijk personeel en een mooie collectie voor een eerlijke prijs. Voor een man ook prettig om gewoon netjes geholpen te worden met eerlijk advies!
Rapporteren
2018-06-19 20:58:36
1 jaren geleden
10 10 0
Tot nu toe iedere Shoeby waar ik ben geweest dik tevreden! Altijd vriendelijk personeel en een mooie collectie voor een eerlijke prijs. Voor een man ook prettig om gewoon netjes geholpen te worden met eerlijk advies!
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
6.55

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730