Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Shoeby ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.08
6.08 0 10
30 reviews
70% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-04-09 14:26:15
8 maanden geleden
0 10 0
Twee jurkjes bij de shoeby Amersfoort gekocht
Een jurkje was goed de andere zat niet lekker
Ivm Corona was de winkel tijdelijk dicht, dus kon deze niet terugbrengen
Maar ik kreeg wel een mail dat de retourtermijn is verlengd naar 120 dagen
Uiteindelijk bleek de winkel toch weer open te zijn
En gisteren heb ik de jurk teruggebracht naar de winkel, bij binnenkomst was het al raak, een oudere verkoopster reageerde meteen zuur (Monique heet ze) ze wist niet eens waar ik voor kwam, en deed meteen heel onvriendelijk ik moest achter een tafel gaan staan en toen moest de jurk op de toonbank
Ze leek meer een gevangenis bewaarder dan een verkoopster. Volgens haar moest ik maar iets anders gaan uitzoeken, toen heb ik haar over de mail verteld daar wist zij niks van, zei ze?. Uiteindelijk toch teruggenomen maar ook weer met een hoop gesteun en gepuf. Ik koop daar vaak kleding voor de kinderen, maar ik denk dat we opzoek gaan naar een ander adres. Personeel zoals Monique kosten winkels jaarlijks duizenden klanten. Ik hoop dat shoeby hier iets mee gaat doen.
Rapporteren
2019-10-27 19:52:22
1 jaren geleden
6 10 0
Ik had schoenen besteld via de winkel in Heemskerk. (waar ik overigens wel erg netjes geholpen ben die dag).
Nadat de schoenen geleverd waren, bleken ze beschadigd te zijn. De schoenen werden niet in een doos geleverd maar in een zakje. Ik heb rond gebeld naar de winkels waar stond aangegeven dat ze op voorraad waren om om te ruilen. Bij elke winkel die ik gebeld heb bleken ze niet op voorraad te zijn. Vervolgens nieuwe schoenen besteld, die nadat er afgesproken was dat ze in doos zouden worden geleverd. Ze weer in een zakje en niet in bij behorende schoenendoos zijn geleverd.

Ik vind het een slechte service, niet netjes en betrouwbaar en zeker niet zoals het hoort.
Rapporteren
2019-07-30 17:08:25
1 jaren geleden
0 10 0
Ik heb voor mn zoon een broek bestelt...hij koos zelf en ik regelde de rest. Bestelling is niet te vinden maar is wel gelijk afgeschreven van mijn zoons rekening. Leuk zo je opa eren in "kleinzoons in lichte broeken met zn allen" voor begraven opa(hun opa zn lievelingsbroeken soort)!! Hij nu als enige geen lichte broek. En wij hebben géén ander spaargeld om iets in de winkels te halen ..beschamend dit!!! En een "ronduit geen empathie" bij de medewerker hierin.
Rapporteren
2019-06-12 15:53:40
1 jaren geleden
4 10 0
Shirtjes kunnen maar 1 zomer aan broeken snel versleten
Rapporteren
2019-05-15 14:55:06
2 jaren geleden
8 10 0
goed
Rapporteren
2019-05-02 12:19:35
2 jaren geleden
10 10 0
Ik ben gisteren met mijn moeder bij Shoeby in Epe geweest. We zijn daar zo prettig en gezellig geholpen, mijn moeder heerlijk relaxed op de bank met een lekker kopje koffie terwijl ik druk kleding aan het passen was en daarbij geholpen werd met het afstylen van de outfit met leuke sjaaltjes of kettingen. Super gedaan mensen van Shoeby Epe, bedankt voor het lachen en tot een volgende keer!
Rapporteren
2019-04-20 08:38:48
2 jaren geleden
3 10 0
Kleding krimpt na mate van tijd
Rapporteren
2018-11-04 10:01:30
2 jaren geleden
8 10 0
Ik winkel heel graag bij shoeby Zundert Leuke en betaalbare kleding Ook de service is uitstekend ,pas geleden stond ik wat te kletsen met een medewerkster en in het gesprek zei ik dat de blouse die ik aanhad gekrompen was ,ze zei laat eens zien en beoordeelde dat het inderdaad zo was ,ik zal een kijken of ik deze nog heb en kwam even later met dezelfde blouse terug maar in een andere kleur , want dezelfde hadden ze niet meer ,pas maar even zei ze en hij stond heel mooi ,mocht hem gelijk aanhouden en omruilen ,dat is pas service ,en voortaan gewoon terug komen he zei ze ,bedankt hoor shoeby en medewerkster ,toppie
Rapporteren
2018-09-30 17:25:31
2 jaren geleden
10 10 0
ik heb schoenen gekocht In shoeby winkel Den Haag Fahreheit kan je wel zeggen dat klant zich voelt als.een koningin Zeer vriendelijke personeel Goed advies Super leuke schoenen Lopen zo heerlijk Aanrader
Rapporteren
2018-07-06 17:47:17
2 jaren geleden
6 10 0
Als klant behoor je netjes behandeld te worden en geen opmerkingen te krijgen van de verkoopster dat jij wel heel groot bent . Als je geen complexen had krijg je ze wel in Beuningen bij shoeby door zo n snotneus met donker haar ??
Rapporteren
6.08